5 τρόποι που η Meghan Markle θα είναι πολύ διαφορετική μαμά σε σχέση με την Kate

Δύο δούκισσες, δύο συνυφάδες, δύο διαφορετικές μαμάδες 

5 τρόποι που η Meghan Markle θα είναι πολύ διαφορετική μαμά σε σχέση με την Kate

Σε λίγους μόνο μήνες, λιγότερους από δύο για την ακρίβεια, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Οι ειδικοί στην κόντρα ανάμεσα σε Meghan Markle και Kate Middleton έχουν ήδη βρει τους 5 τρόπους που η 37χρονη πρώην ηθοποιός θα είναι πολύ πολύ διαφορετική μαμά σε σχέση με την Meghan.

Η Meghan ήταν και στην εγκυμοσύνη της πιο αποκαλυπτική:

Θυμάσαι ποτέ την Kate με φουσκωμένη κοιλιά σε κάθε μία από τις τρεις εγκυμοσύνες της; Όχι, γιατί η σύζυγος του William φρόντιζε να καλύπτει την φουσκωμένη της κοιλιά κάτω από καλά κουμπωμένα παλτό σε αντίθεση με την Meghan που αφήνει επίτηδες ανοιχτό κάθε παλτό και δεν σταματά να αγγίζει την φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Meghan θα αφήνει το παιδί της να ντύνεται όπως θέλει:

Ακριβώς όπως κάνει και η ίδια δηλαδή, σπάζοντας πρωτόκολλα και όσα είχαμε μέχρι σήμερα συνηθίσει να βλέπουμε με τα παιδιά της Kate. Με άλλα λόγια, είναι πιθανό, να το μωρό είναι αγόρι να μην το δούμε να φορά τα κοντά παντελονάκια που έπρεπε να φορά ο πρίγκιπας George και αν είναι κορίτσι να ντύνεται από μικρό με παντελόνια και κολάν.

Η Meghan δεν θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν με νταντάδες:

Η επιλογή της Kate να έχει νταντά έχει πολλές φορές κατακριθεί μιας και η δούκισσα του Cambridge είχε κοντά την μητέρα της. Αντίθετα, η Meghan Markle έχει αποφασίσει να μην προσλάβει νταντά αλλά να έχει την μητέρα της Doria κοντά της για να την βοηθήσει στο μεγάλωμα των παιδιών.

Η Meghan θα έχει μια αμερικάνικη άποψη ανατροφής

Η αμερικάνικη ταυτότητα της Markle θα φανεί και στην ανατροφή των παιδιών και στις παραδόσεις που θα φροντίσει να μάθει στα παιδιά της. Ήδη η Meghan πέταξε μέχρι την Νέα Υόρκη για να απολαύσει ένα baby shower που ετοίμασαν οι κολλητές της, ένα πάρτι για τον ερχομό του παιδιού με μπισκότα και διασκέδαση. Γνωρίζουμε καλά πως η Kate δεν έκανε baby shower σε κανένα από τα τρία της παιδιά.

Η Meghan θα δώσει μεγαλύτερη ελευθερία στα παιδιά της

Και το έδειξε προτού καν γεννηθεί το πρώτο της παιδί με την μετακόμιση εκτός παλατιού. Και μιας και τα παιδιά της Meghan και του Harry δεν θα έχουν υψηλή θέση στη διεκδίκηση του θρόνου, είναι πιθανό να μεγαλώσουν με μεγαλύτερες ακόμα ελευθερίες και να διεκδικήσουν σπουδές στις ΗΠΑ και καριέρα που δεν θα αφορά μόνο τις βασιλικές οργανώσεις. Ήδη, η φήμη πως τα παιδιά της Markle θα φοιτήσουν σε αμερικάνικο σχολείο, έχει φέρει αναταράξεις στο παλάτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved