Δείτε το σπίτι που μεγάλωσε η Jackie Kennedy. Είναι απλώς εντυπωσιακό! (pics)

Το σπίτι που πέρασε την παιδική της ηλικία η Jackie Kennedy βρίσκεται στη Βιρτζίνια.

Δείτε το σπίτι που μεγάλωσε η Jackie Kennedy. Είναι απλώς εντυπωσιακό! (pics)

Το Merrywood, ένα κτήμα γεωργιανού στιλ στο McLean της Βιρτζίνια, χτίστηκε το 1919. Διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και επίσημους κήπους.
Πριν γίνει Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ η Jackie Kennedy – Onassis μετακόμισε στο Merrywood τη δεκαετία του 1940, αφού η μητέρα της παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον κληρονόμο του Standard Oil Hugh D. Auchincloss. «Το αγαπώ πάντα το Merrywood είναι τόσο ειρηνικό ... με τον ποταμό και τους μεγάλους απότομους λόφους», έγραφε στην εφηβεία της.

Ένας ανελκυστήρας παρέχει πρόσβαση στους τέσσερις ορόφους της κατοικίας. Το κατώτερο επίπεδο περιλαμβάνει ένα κελάρι κρασιού με έλεγχο του κλίματος.

Η κύρια σουίτα διαθέτει γκαρνταρόμπα, ιδιωτικό γραφείο και γυμναστήριο. Ο αρχιτέκτονας τοπίου Beatrix Ferrand είχε την επίβλεψη των επίσημων κήπων οι οποίοι περιλαμβάνουν μια σειρά υπαίθριων δωματίων κήπου για διασκέδαση.

Ένα περίπτερο περιλαμβάνει μια εσωτερική πισίνα, στούντιο άσκησης, αποδυτήρια και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Υπάρχει επίσης μια εξωτερική πισίνα.

Το σπίτι εκτείνεται σε επτά στρέμματα και βρίσκεται περίπου οκτώ μίλια από το κέντρο της Ουάσιγκτον, D.C. Οι χώροι περιλαμβάνουν επίσης ένα γήπεδο τένις και μια κατοικία μεταφοράς με χώρους προσωπικού.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery.

Πηγή: townandcountrymag.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved