Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι δύο από τα γλυκά που αρέσουν στα παιδιά της (pics&vid)

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τη μαγειρική και το καλό φαγητό!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι δύο από τα γλυκά που αρέσουν στα παιδιά της (pics&vid)

Ποτέ δεν θα πει όχι σε ένα καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, σε ένα λαχταριστό γλυκό, σε κάτι που σίγουρα θα της «σπάσει» τη μύτη και φυσικά δεν θα πει ποτέ όχι στα παιδιά της αν της ζητήσουν να μπει στην κουζίνα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη μας παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι για χάρη των παιδιών της μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει γλυκά μαζί τους. Μπορεί η ίδια να προσέχει τη σιλουέτα της και τη διατροφή της όμως, για τα παιδιά της κάνει τα πάντα.

Αγαπημένο γλυκό της Μαρίνας -και όχι μόνο-

Πριν μερικές εβδομάδες η Ελένη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι η μικρή Μαρίνα είναι η γλυκατζού της οικογένειας. Όπως θα την ακούσετε να λέει και στο παρακάτω βίντεο, έφτιαξε μαζί με τη μικρή της κόρη cheese cake με φράουλες. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως πρώτη φορά έφτιαξε cheese cake με φράουλες και ήταν μία συνταγή που της έδωσε μία κυρία στο Μεγανήσι όταν είχε πάει διακοπές με την οικογένειά της. Το γλυκό τους ήταν πεντανόστιμο και το έφτιαξαν μέσα σε λίγα λεπτά…



Αγαπημένο γλυκό όλων των παιδιών της; Το κέικ

Η όμορφη παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα της λίγο πριν τις γιορτές και έφτιαξε το αγαπημένο γλυκό των παιδιών της. Το αγαπημένο τους κέικ, έτσι όπως ανέφερε σε σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, δείχνοντάς την στην κουζίνα της.

Δεν φτιάχνει μόνο γλυκά... Της αρέσει να μαγειρεύει κιόλας

Σίγουρα όλοι το έχετε καταλάβει. Της αρέσει να μαγειρεύει και μάλιστα πολύ! Αυτός είναι και ο λόγος που δοκιμάζει κάθε καινούρια συνταγή που θα της προτείνουν είτε οι φίλοι της είτε γυναίκες -αλλά και άνδρες- θαυμαστές της. Θυμάστε τη φορά που δημοσίευσε φωτογραφία από τον μπακαλιάρο που έφτιαξε το 2013 με αφορμή την 25η Μαρτίου, στην Άνδρο; (δείτε τις φώτο στη gallery παρακάτω)



Τι ζήτησε η Βαλέρια από τη μαμά της να της μαγειρέψει

Η Ελένη λοιπόν αποκάλυψε στις 06/02 ότι η Βαλέρια, της ζήτησε να φτιάξει μακαρόνια… Βλέπετε είναι μακαρονού, όπως η μαμά της!



Δεν μαγειρεύει μόνο η Ελένη στο σπίτι

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το μόνο θηλυκό στο σπίτι που μπαίνει στην κουζίνα. Η κόρη της Λάουρα, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της λατρεύει τη μαγειρική και να να φτιάχνει γλυκά. «Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες "έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα"»!



Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει κανέναν άνδρα στην κουζίνα της

Τον Φεβρουάριο του 2017 κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, ο Γιώργος Τσούλης της έδειχνε πώς μπορεί να φτιάξει ένα φαγάκι χωρίς να λερώσει αρκετά κατσαρολικά. Τότε η Ελένη Μενεγάκη του είπε «Μπράβο να τα σκέφτεσαι αυτά γιατί εμείς θα τα μαζέψουμε μετά. Οι άντρες είναι λίγο άγαρμποι στην κουζίνα! Εγώ το μετά σκέφτομαι γι’αυτό δεν θέλω να μπαίνει κανένας στην κουζίνα μου».



Η μαγειρική είναι ένα από τα ταλέντα της Ελένης και αυτό το δείχνει με κάθε ευκαιρία είτε μέσα από τις προσωπικές της δημοσιεύσεις, είτε μέσα από την εκπομπή της και τη στήλη της μαγειρικής.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved