Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτά τα δώρα ετοίμασε για να μοιράσει με αφορμή τη γέννηση του μωρού της

Από στιγμή σε στιγμή περιμένει να γεννήσει!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτά τα δώρα ετοίμασε για να μοιράσει με αφορμή τη γέννηση του μωρού της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Διανύει ήδη τον 8ο μήνα και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της νέο της αγγελούδι. Τον δεύτερο γιο της!

Πριν από λίγες ημέρες η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι πέρασε στον έκτο μήνα δύσκολες καταστάσεις για αυτό και σταμάτησε τις μετακινήσεις και τα μαθήματα στη σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου. «Η αλήθεια είναι πως από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Στον 5ο μήνα, κάναμε ένα ταξίδι μαζί με τον Παναγιώτη στην Νέα Υόρκη. Από τον 6ο μήνα και μετά έγινε μια επιπλοκή και ο γιατρός μου συνέστησε να ξεκουράζομαι και το μεγαλύτερο μέρος της μέρας να το περνάω στο σπίτι, ξαπλωμένη. Αναγκαστικά, διέκοψα τόσο τα μαθήματα στην σχολή, όσο και οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική μου ασχολία».

Οι επιπλοκές όμως ανήκουν στο παρελθόν και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς και ο γιος της Μάξιμος, περιμένουν με ανυπομονησία να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Για να γιορτάσουν τον ερχομό του μωρού, η Κατερίνα Παπουτσάκη έφτιαξε όμορφα δώρα για να μοιράσει σε φίλους και συγγενείς.

«Ευχαριστώ που ήρθατε να καλωσορίσουμε τον αδερφό μου. Μάξιμος!», γράφουν τα δώρα που πρόκειται να χαρίσει με αφορμή τη γέννηση του γιου της.

Τα δωράκια όπως θα δείτε είναι μικρά βαζάκια με πολύχρωμα καραμελάκια και ξύλινα μπρελόκ που γράφουν «Τύχη».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η όμορφη ηθοποιός στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved