Αυτές είναι οι νικητήριες φωτογραφίες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γέννησης 2019 (pics)

Μοναδικές και όλες τους αξίζουν ένα χειροκρότημα!

Αυτές είναι οι νικητήριες φωτογραφίες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γέννησης 2019 (pics)

Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, η γέννηση, οι ωδίνες και όλα εκείνα που περνά μια γυναίκα για να φέρει στον κόσμο το παιδί της, είναι στιγμές και συναισθήματα που δεν μπορεί να ξεχάσει.

Με κάθε αφορμή, θα θυμάται τη δική της στιγμή, εκείνη που βρισκόταν στο κρεβάτι του μαιευτηρίου και προσπαθούσε να φέρει στον κόσμο το σπλάχνο της είτε με φυσιολογικό τοκετό, είτε με καισαρική τομή, είτε έχοντας δίπλα της την οικογένειά της, είτε μόνη της.

Το Birth Becomes Her, κάθε χρόνο γιορτάζει τη γέννηση και την ομορφιά του τοκετού με έναν διαγωνισμό και πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε τους τυχερούς για το 2019, του ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας γέννησης. Υπήρξαν πάνω από 1200 συμμέτοχες και οι παρακάτω 17 φωτογραφίες είναι εκείνες που κέρδισαν στις κατηγορίες: μητρότητα, ωδίνες τοκετού, γέννηση, μετά τον τοκετό και θηλασμός. Η γέννηση είναι ένα απίστευτα όμορφο κομμάτι της ζωής που αξίζει να γιορτάζεται. Τι καλύτερο για να τον γιορτάσει κανείς, μέσα από έναν διαγωνισμό φωτογραφίας!

Κάθε εικόνα λέει μια ιστορία για τον πόνο, την επιμονή, την ανακούφιση και τη χαρά. Δείχνουν τις πρώτες στιγμές της ζωής ενός νέου ανθρώπου και την πρώτη στιγμή της ένωσης μιας οικογένειας.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί. Αλήθεια, ποια είναι εκείνη που σας αρέσει περισσότερο;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved