Κατερίνα Παπουτσάκη: Η δύσκολη περίοδος της εγκυμοσύνης της μέσα από τις φώτο που δημοσίευσε (pics)

Να που όλα τα πράγματα στην εγκυμοσύνη της δεν ήταν όπως θα ήθελε!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η δύσκολη περίοδος της εγκυμοσύνης της μέσα από τις φώτο που δημοσίευσε (pics)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε ότι προέκυψαν κάποια προβλήματα στην εγκυμοσύνη της και πιο συγκεκριμένα στον 6ο μήνα!

Η ηθοποιός είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People που κυκλοφόρησε χθες Κυριακή 3 Φεβρουαρίου χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι πως από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Στον 5ο μήνα, κάναμε ένα ταξίδι μαζί με τον Παναγιώτη στην Νέα Υόρκη, ενώ συνέχισα κανονικά να διδάσκω στη σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Από τον 6ο μήνα και μετά έγινε μια επιπλοκή και ο γιατρός μου συνέστησε να ξεκουράζομαι και το μεγαλύτερο μέρος της μέρας να το περνάω στο σπίτι, ξαπλωμένη. Αναγκαστικά, διέκοψα τόσο τα μαθήματα στην σχολή, όσο και οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική μου ασχολία».

Παρά τις επιπλοκές, η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι και αν κάποια στιγμή έβαλε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια υπερήχου και κατά τη διάρκεια αιματολογικών εξετάσεων. Η ψυχραιμία της και τα σχόλιά της, ποτέ δεν άφησαν περιθώρια για κάποια επιπλοκή. Έτσι όλοι εμείς πιστεύαμε ότι όλα πήγαιναν καλά.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευε όλο αυτό το διάστημα στον προσωπικό της λογαριασμό και που δεν μαρτυρούσαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved