Η Adriana Sklenarikova φωτογραφίζεται με την κόρη της για πρώτη φορά (pics)

Το 46χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε με την κόρη της για γαλλικό περιοδικό!

Η Adriana Sklenarikova φωτογραφίζεται με την κόρη της για πρώτη φορά (pics)

Η Adriana Sklenarikova τους τελευταίους μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το πασίγνωστο μοντέλο έγινε μητέρα στα 46 της φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το πανέμορφο μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε ως σύζυγο του Κριστιάν Καρεμπέ έκανε γνωστά τόσο τα νέα της εγκυμοσύνης της όσο και της γέννας μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια η Adriana, στις 17 Αυγούστου έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 285 γραμμαρίων αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομα της μικρούλας στην οποία έδωσαν μαζί με τον σύζυγό της, Aram Ohanian, το όνομα Nina!

Πριν μερικές ώρες η καλλονή δημοσίευσε φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match όπου φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τη μικρή Nina σχολιάζοντας: «Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τον θησαυρό μου, την κόρη μου Nina, τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου!».

Στη συνέντευξή της μεταξύ άλλων το μοντέλο αποκάλυψε πού βρισκόταν τη στιγμή που ξεκίνησε ο τοκετός. «Βρισκόμουν σε δείπνο με τον σύζυγό μου και κάποιους φίλους όταν άρχισαν οι συσπάσεις μου. Φύγαμε αμέσως καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Ήταν 11 το βράδυ και ο Aram με πήγε στο μαιευτήριο. Δύο ώρες αργότερα έκανα επισκληρίδιο. Ο Aram παρέμενε όλη την ώρα μαζί μου. Κάποια στιγμή πήγε να λιποθυμήσει και οι νοσηλευτές αντί να προσέχουν εμένα στράφηκαν σε εκείνον. Αργότερα γεννήθηκε η Nina, την έβαλαν στην κοιλιά μου και ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Ήμασταν και οι δύο πολύ συγκινημένοι!».

Η Andriana Karembeu Sklenarikova και ο Αρμένιος επιχειρηματίας Aram Ohanian, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στο Μαρακές του Μαρόκο και μεταξύ των καλεσμένων τους ήταν αρκετοί τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί αστέρες.

Δείτε φωτογραφίες της Adriana Sklenarikova και της μικρής Nina για πρώτη φορά στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved