Erin O'Connor: Το πασίγνωστο μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά (pics+vid)

Στο τέλος άνοιξε το ρούχο και αποκάλυψε την 8 μηνών κοιλίτσα της!

Erin O'Connor: Το πασίγνωστο μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα με φουσκωμένη κοιλιά (pics+vid)

Κατάφερε να τραβήξει για ακόμη μια φορά τα βλέμματα επάνω της κατά τη διάρκεια του Couture Fashion Week στο Παρίσι και όχι άδικα!

Η Erin O'Connor, το πασίγνωστο μοντέλο που είναι έγκυος για δεύτερη φορά από τον σύντροφό της Steve Gibson, φορούσε ένα απερίγραπτο τούλινο φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις που σχεδίασε ο Schiaparelli και περπάτησε στην πασαρέλα κλείνοντας την επίδειξη.

Η O'Connor δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε ότι ήταν το τελευταίο της «γιούπι» πριν γεννήσει το μωρό της.

Το φόρεμα είχε αρκετές στρώσεις, κάτι που έκρυβε ότι από κάτω υπήρχε ένα σώμα σε εγκυμοσύνη και ένα ζευγάρι αθλητικά. Μάλιστα όπως έγραψε και η ίδια κάτω από μια φωτογραφία, ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσε να περπατήσει άνετα σε μια πασαρέλα, φορώντας αθλητικά παπούτσια (καθώς δεν φαινόντουσαν) κάνοντας ένα όνειρό της πραγματικότητα.


https://www.instagram.com/p/Bs5vcFcBi3d/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το διάσημο μοντέλο κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη του μέχρι τα τέλη Νοέμβρη (2018), όπου και αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε ένα πάρτι. «Κανείς δεν γνώρισε ότι ήμουν έγκυος. Ήταν η πρώτη δημόσια έξοδός μου. Κατάφερα και κράτησα καλά κρυμμένο το μυστικό μου. Ας είναι καλά τα χειμερινά παλτό!», είπε σε συνέντευξή της όταν τη ρώτησαν πώς κατάφερε να κρύψει της εγκυμοσύνη της τόσους μήνες, χωρίς να την πάρει κανείς είδηση.

Η O'Connor δεν είναι το πρώτο μοντέλο που περπατά την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της στην πασαρέλα. Για την ακρίβεια, η Slick Woods ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε στο show Rihanna's Savage x Fenty lingerie, και μάλιστα έχοντας ήδη αρχίσει οι οδύνες του τοκετού.

Δείτε φωτογραφίες της Erin O'Connor στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Instagram/Erin O'Connor

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved