Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πατρότητα του πάει πολύ και ιδού 6 φωτογραφίες που το αποδεικνύουν (pics)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το τατουάζ» του Alpha και συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις ως «Στέφανος»!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πατρότητα του πάει πολύ και ιδού 6 φωτογραφίες που το αποδεικνύουν (pics)

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο, τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» όπου ήταν και ο νικητής.

Λίγο αργότερα ήρθαν οι προτάσεις για να συμμετάσχει στο θέατρο, στην τηλεόραση αλλά και σε αρκετά διαφημιστικά σποτ. Από την αρχή του παιχνιδιού ξεχώρισε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ήταν το αγαπητό παιδί του παιχνιδιού και αρκετός κόσμος έξω τον λάτρεψε και τον στήριξε. Ανάμεσα σε αυτόν τον κόσμο και αρκετά παιδιά!

Ο Ντάνος, από νωρίς έδειξε την αδυναμία του στα παιδιά. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει ακόμη δικά του, όμως όλη του την αγάπη τη δίνει στα ανίψια του. Για αυτά έχει μιλήσει αρκετές φορές και μάλιστα -αν θυμάστε- τους είχε αφιερώσει και κάποιες από τις νίκες του όταν αγωνιζόταν στο Survivor. Η αδυναμία του αυτή, φαίνεται ακόμη και μέσα από τη σειρά «To τατουάζ» που πρωταγωνιστεί, καθώς συνεργάζεται με παιδιά που λατρεύει και συμπαθεί πολύ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και οι τρυφερές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το δείχνουν. Γλυκός, τρυφερός και στοργικός, ο Ντάνος δεν μπορεί παρά να γίνει ένας αξιολάτρευτος και δοτικός πατέρας όταν αποκτήσει τα δικά του παιδιά!

Δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η πατρότητα του πάει πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved