Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στο Μιλάνο (pics)

Μετά τη μίνι απόδραση στον Παρνασσό που πήγαν με τα παιδιά, τώρα απολαμβάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στην Ιταλία!

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στο Μιλάνο (pics)

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, βρήκαν λίγο χρόνο και ταξίδεψαν μέχρι το Μιλάνο, την «πρωτεύουσα» της Ιταλικής μόδας και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας.

Μπορεί το πρώην μοντέλο να έχει δύο παιδιά, τον 12 μηνών Κάρολο-Ηλία και την 3 ετών Μπιάνκα και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να τρέχουν, όμως, βρίσκει χρόνο να τον περνά μόνο εκείνη με τον σύζυγό της και όταν τους δίνεται η ευκαιρία για κάποια σύντομη απόδραση, την εκμεταλλεύονται. Όπως έγινε και αυτή τη φορά!

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μακριά απο την καθημερινότητά τους και τις γονεϊκές τους υποχρεώσεις.

Η Βίκυ Καγιά, γέμισε με φωτογραφίες τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι μόνο από τις βόλτες τους, αλλά και από τα φαγητά που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star, δηλώνει full in love με τον σύζυγό της και δεν διστάζει να τον απαθανατίσει κατά τη διάρκεια της βόλτας τους με το κινητό της. Φαίνεται ότι η ίδια απολαμβάνει όχι μόνο ότι βρίσκεται στην Ιταλία αλλά και το γεγονός ότι έχει κοντά της τον «hubby» της όπως τον αποκαλεί!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Μιλάνο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved