Είναι η κολύμβηση η καλύτερη και πιο διασκεδαστική γυμναστική για όλους; Είναι!!

Τώρα που έγινες μανούλα, ο χρόνος για προσωπικές στιγμές λιγοστεύει. Αλλά πάντα πρέπει να βρίσκεις χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου, να φροντίζεις τη διάθεση και το σώμα σου!

Είναι η κολύμβηση η καλύτερη και πιο διασκεδαστική γυμναστική για όλους; Είναι!!

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να μπορείς να γυμνάζεσαι με το μωράκι σου;!

Στα Χελωνάκια μπορείς να κολυμπήσεις μαζί με το νεογέννητο βρεφάκι σου,

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!

Και, φυσικά, μην ψάξεις αλλού για τις απαραίτητες αγορές!

βρεφικά mothersblog 2

Τα Χελωνάκια σου προσφέρουν προϊόντα κολύμβησης για το μικρό σου αλλά και για σένα στις πιο συμφέρουσες τιμές! Βρες τώρα στα κολυμβητήρια αλλά και ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας μαγιό, σκουφάκια, σαγιονάρες, σακίδια, γυαλάκια πισίνας και αξεσουάρ για κάθε γούστο!

Μην χάσεις τα ειδικά μαγιό για βρέφη που σε εξυπηρετούν ώστε να μην χρειαστεί να κουβαλάς άπειρες πάνες και αλλαξιές για το παιδάκι σου!

Διάλεξε την Πάνινη Πάνα Neo Nappies, συνδύασέ την με το Μαγιό Πάνα της Confidence και νιώσε ξέγνοιαστη για το μωρό σου στην πισίνα! Θα είναι απόλυτα προστατευμένο και καθαρό!

βρεφικά mothersblog 3

Crocs, Speedo, Fab και ακόμα 12 brand names, βραβευμένα για την ποιότητά τους, βρίσκονται στη διάθεσή σου, μόνο από 3€! Μη χάνεις χρόνο!

Τι κι αν έξω ετοιμάζονται λευκά Χριστούγεννα; Υπάρχουν οι θερμαινόμενες πισίνες στα Χελωνάκια για να συνοδεύσεις το μωρό σου στα πρώτα του βήματα στο νερό!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved