Πηνελόπη Αναστασοπούλου: η πιο γλυκιά, η πιο αφοσιωμένη και η πιο αστεία μαμά (pics)

Τι θέλει για το 2019; Να είναι η πιο γλυκιά, η πιο αφοσιωμένη και η πιο αστεία μαμά που θα μπορούσαν να ευχηθούν τα παιδιά της!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: η πιο γλυκιά, η πιο αφοσιωμένη και η πιο αστεία μαμά (pics)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες, που γέννησαν μέσα στο 2018.

Είναι υπέροχη, είναι αστεία, είναι ροκ και πάνω απ' όλα είναι μαμά. Μια μαμά όπως όλες μας. Η μαμά της διπλανής πόρτας, που θα της χτυπήσεις για να σου δώσει λίγη ζάχαρη, ένα λεμόνι, λίγο ρύζι ακόμη και μια πάνα ή μωρομάντηλα τώρα πια, αν έχεις ξεμείνει και είσαι νέα μανούλα.

Θα σου πιάσει την κουβέντα, θα μιλήσει για τα παιδιά της -όπως άλλωστε κάθε κουκουβάγια μανούλα- θα ζητήσει τη συμβουλή σου αν έχεις μεγαλύτερα παιδιά και θα σου δώσει τη συμβουλή της, σε περίπτωση που τη χρειαστείς.

Θα μπορούσε κανείς να τη χαρακτηρίσει μάλιστα και mom influencer, καθώς μέσα από τα ποστ της παρακινεί και άλλες μαμάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Είναι φαν της υγιεινής διατροφής, θέλει τα παιδιά της να τρέφονται σωστά, υπέρμαχος του θηλασμού και τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (κρατώντας πάντα κρυφά τα χαρακτηριστικά των παιδιών της), πάντα με σχόλια που ταυτίζονται πολλές μαμάδες μαζί της.

Τους τελευταίους μήνες εκτός από την Λυδία, έχει στο σπίτι της και την μικρή Ηλέκτρα, έχοντας επιστρέψει στα ξενύχτια, το θηλασμό, τις πάνες και όλα εκείνα που συνοδεύουν μια γέννηση ενός μωρού.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, φωτογραφίες της από τη μέρα που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα καθώς και τα σχόλια που τις συνόδεψε. Σχόλια που θα ταυτιστεί κάθε μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved