Meghan Markle: Γεννά ή όχι τελικά τον Απρίλιο; Ίσως το μωρό έρθει πιο γρήγορα τελικά... (pics)

Μάλλον το μωρό θα έρθει πολύ πιο γρήγορα απ'ό,τι φανταζόμασταν!

Meghan Markle: Γεννά ή όχι τελικά τον Απρίλιο; Ίσως το μωρό έρθει πιο γρήγορα τελικά... (pics)

Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας Meghan, είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά όλοι εκείνοι που παρακολουθούν την Meghan όλο αυτό το διάστημα και από τη μέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (περίπου στο δεύτερο τρίμηνο) εικάζουν ότι το βασιλικό μωρό θα γεννηθεί περίπου τον Μάρτιο.

«Σε λίγο "φτάνουμε"»

Φαίνεται ότι η «Ομάδα» που παρακολουθεί τη Δούκισσα, ίσως πέσει μέσα στις προβλέψεις του. Η φωτογράφος Karen Anvil, συνάντησε τη Δούκισσα κατά τη διάρκεια του περιπάτου της την ημέρα των Χριστουγέννων και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το μωρό, αποκαλύπτοντας μάλιστα η Meghan Markle ότι θα γνωρίσει το μωρό της σύντομα!

«Της είπα "Συγχαρητήρια για το μωρό σου" και μου απάντησε "Ευχαριστώ"», σχολίασε η Karen κάτω από τις φωτογραφίες της Δούκισσας πoυ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και συνέχισε.

«Την ρώτησα αν ήταν ενθουσιασμένη και μου είπε "Ναι, είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι και σε λίγο φτάνουμε...", χαϊδεύοντας την κοιλιά της».

«Της είπα να απολαύσει κάθε λεπτό της μητρότητας, καθώς είναι το ωραιότερο συναίσθημα στον κόσμο και εκείνη μου χαμογέλασε και μου είπε "Ευχαριστώ"».

«Το λατρεύει αυτό το μωρό. Όταν κρατούσε την κοιλιά της, ήταν αυθόρμητο, κάτι που δείχνει ότι όλα της βγαίνουν ενστικτωδώς και φυσικά. Τίποτε δεν είναι στημένο», είπε η Karen.

Εκτός από την μικρή κουβέντα που είχαν οι δύο γυναίκες, η φωτογράφος κατάφερε να απαθανατίσει και μερικές φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο.

«Υπέροχη»

Οι ακόλουθοί της στο Twitter, ενθουσιάστηκαν όχι μόνο με τον σχολιασμό της Karen αλλά και με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί τους.

«Δείχνει όμορφη και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ», σχολίασε ένας από τους παρατηρητές της βασιλικής οικογένειας, «Αυτό το μωρό θα αγαπηθεί από πολλούς!».

«Υπέροχες φωτογραφίες», σχολίασε ένας άλλος, «Απαθανάτισες κάθε αυθόρμητη κίνηση της Δούκισσας, μπράβο!».

Γεννά στις αρχές Μαρτίου

Αυτό που έχει ανακοινώσει το παλάτι για την πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας Meghan είναι ότι το μωρό αναμένεται να γεννηθεί την Άνοιξη.

Αν και κάποιοι λοιπόν περιμένουν η Meghan να γεννήσει τον Απρίλιο σύμφωνα με τις δηλώσεις του παλατιού, φαίνεται και από τις δηλώσεις της ίδιας της Δούκισσας, ότι η εγκυμοσύνη σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται... μιας και «φτάνει» στις μέρες της (όπως είπε και η ίδια στην Karen).

Με λίγα λόγια, φαίνεται ότι το μωρό αυτό θα γεννηθεί αρχές Μάρτη και όχι Απρίλη.

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: KensigtonRoyal Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved