«Η κουζίνα των ονείρων μου»

Πόσες φορές έχεις νιώσει παιδί παρότι έχεις ενηλικιωθεί προ πολλού;

Δέσποινα Καμπούρη
«Η κουζίνα των ονείρων μου»

Θυμάσαι ποια ερεθίσματα σε κάνουν να χαίρεσαι και να χαμογελάς αβίαστα και τελείως ανιδιοτελώς όπως τότε που ήσουν κοριτσάκι ή αγοράκι;

Αυτό το συναίσθημα το έχω νιώσει αρκετές φορές από τότε που έγινα μαμά. Έχω την ευκαιρία να χαίρομαι μέσα από τις δικές τους χαρές βλέποντας τα λαμπερά τους μάτια να σπινθηροβολούν από ευτυχία και ικανοποίηση όταν αντικρύζουν κάτι που τους αρέσει πολύ ή όταν κάνουν κάτι που τους δημιουργεί ευφορία!

Ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανες κούνια και πήδηξες στον αέρα για να προσγειωθείς στο έδαφος; Θυμάσαι αυτό το συναίσθημα, να πετάς ψηλά και να προσγειώνεσαι;

Ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγες σε Λούνα Παρκ και ήθελες να μπεις σε όλα τα τρενάκια ξανά και ξανά με ένα τεράστιο χαμόγελό στα χείλη σου; Ή που έπαιξες με παιδικά παιχνίδια που δεν ήθελες να αφήσεις από τα χέρια σου;

Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ όταν δώρα σαν και αυτό που πήραμε από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας για τα Χριστούγεννα, μπαίνουν μέσα στο σπίτι μας! Με θυμάμαι από μικρή να λατρεύω τρία παιχνίδια: Τα μωράκια μου, τις κούκλες μου και τα κουζινικά μου! Με θυμάμαι να τυλίγω με στοργή τα μωράκια μου, να λούζω και να χτενίζω τις κούκλες μου και φυσικά να μαγειρεύω ώρες ατελείωτες μέσα στο δωμάτιό μου διάφορα φαγητά και να τα σερβίρω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου.

Φανταστείτε πώς αισθάνονται δύο μικρά κορίτσια που καθώς μπαίνουν στο σπίτι αντικρύζουν μία έτοιμη συναρμολογημένη λευκή κουζίνα με πάγκο σερβιρίσματος που είναι ακριβώς στο ύψος τους. Μία κουζίνα που μοιάζει με αληθινή και φτιάχτηκε μόνο για τα χεράκια τους! Για δύο μικρές μαγείρισσες!

Είδα ξανά αυτά τα λαμπερά μάτια να λένε, όσα δεν μπορούσαν να πουν τα χείλη τους.

PAIDIKI KSILINI KOUZINA 1

Αυτή η υπέροχη ξύλινη κουζίνα HAPE Cook n Serve με πόρτα εστίας φούρνου που ανοίγει και κλείνει, πτυσσόμενο πάγκο εργασίας, νεροχύτη με βρύση, κρεμάστρες σκευών και αποθηκευτικό χώρο τους έκλεψε την καρδιά. Αλλά και τη δική μου!

Αμέσως τα κορίτσια μας πήρανε παραγγελία για να μας προετοιμάσουν ένα υπέροχο γεύμα! Έπιασαν και οι δύο δουλειά και μετά από δέκα λεπτά μας σέρβιραν πάνω στον πάγκο τα αγαπημένα μας φαγητά!

Παράλληλα εμείς νιώσαμε μεγάλη σιγουριά αφού Τα προϊόντα HAPE πληρούν τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας όλων των χωρών στις οποίες απευθύνονται σε Ευρώπη και Αμερική. Κατά την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά, βαφές με βάση το νερό, ανθεκτικά πλαστικά και θέτονται αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας αφού η HAPE μετατρέπει κάθε παιχνίδι της σε επένδυση που τα παιδιά θα αγαπήσουν και οι γονείς μπορούν να εμπιστευθούν.
Άλλωστε, «τα παιδιά δεν παίζουν για να μάθουν, τα παιδιά μαθαίνουν επειδή παίζουν»!

Γίνετε κι εσείς παιδιά! Μπείτε στην κουζίνα τους και μαγειρέψτε μαζί τους!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved