Για την πιο minimal και σύγχρονη κουζίνα που έχεις ονειρευτεί!

Αν υπάρχει ένα σημείο στο σπίτι μου που με χαλαρώνει και με ξεκουράζει, αυτό είναι η κουζίνα μου.

Δέσποινα Καμπούρη
Για την πιο minimal και σύγχρονη κουζίνα που έχεις ονειρευτεί!

Μέσα στην κουζίνα μου εκτονώνω το άγχος, το στρες και τα νεύρα που μπορεί να έχω από μία δύσκολη μέρα. Πλένω, τρίβω, μαγειρεύω, πειραματίζομαι. Στον πάγκο της κουζίνας διαβάζω την κόρη μου για τα μαθήματα του σχολείου, στο τραπέζι της κουζίνας τρώμε οικογενειακώς και γενικώς μέσα σε αυτό το ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού περνάω τις περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που η κουζίνα είναι ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο για τις γυναίκες. Για όλες τις γυναίκες. Είτε είναι εργένισσες, είτε είναι παντρεμένες. Είτε έχουν παιδιά, είτε όχι. Κάθε φορά που μετακομίζαμε πρώτα έπρεπε να τσεκάρω την κουζίνα κι αν αυτή με ικανοποιούσε τότε έβλεπα και το υπόλοιπο σπίτι.

Ξέρω ότι πολλές από εσάς που διαβάζετε τώρα αυτό το κείμενο, βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης οικιακών συσκευών και συγκεκριμένα εξοπλισμό για την καινούργια σας κουζίνα. Αυτή η φάση είναι η πιο δημιουργική όταν φτιάχνεις το σπίτι σου. Η επιλογή των καλύτερων προϊόντων που εξυπηρετούν όλες μας τις προσδοκίες.

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να σου μιλήσω για τη Hoover που «γνώρισα» από κοντά πριν λίγες μέρες σε μία μου βόλτα στον Κωτσόβολο.

 MG 5852

Κάθε προϊόν της Hoover, σχεδιάζεται για να ανταποκρίνεται, σε κάθε είδος στυλ και ανάγκης. Τα προηγμένα προϊόντα της εκφράζουν έντονη προσωπικότητα και στυλ ενώ ταυτόχρονα κάνουν την καθημερινότητα εύκολη και απολαυστική!

Η νέα σειρά φούρνων Hoover ενσωματώνονται άψογα στην κουζίνα, προσθέτοντας μια σειρά χαρακτηριστικών όπως το Chef-Panel, ένα σύστημα κυκλοφορίας αέρα που προσφέρει ομοιόμορφη διανομή της θερμοκρασίας, την οθόνη αφής TFT που προσφέρει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις μαγειρέματος και σε ένα ευρύ φάσμα συνταγών, τον εσωτερικό φωτισμό LED για τέλεια ορατότητα και τη λειτουργία Hydro Easy Clean για γρήγορο, εύκολο και οικονομικό καθαρισμό του φούρνου.

 MG 5860

Η νέα σειρά Εστιών της Hoover έχει δημιουργηθεί αξιοποιώντας άριστη τεχνολογία, άρτιο σχεδιασμό και υλικά υψηλής ποιότητας. Υπάρχει πλήρης σειρά από επαγωγικές και κεραμικές εστίες με τις καλύτερες λύσεις τεχνολογικά. Οι επαγωγικές εστίες είναι κομψές και με μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτουν χειριστήριο αφής για πλήρη έλεγχο με ένα άγγιγμα και E-Space ζώνη μαγειρέματος που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως μια μεγάλη ζώνη μαγειρέματος για μεγάλα σκεύη, ή δύο μικρότερες ξεχωριστές ζώνες. Οι κεραμικές εστίες έχουν νέα, πιο κομψή εμφάνιση.

 MG 5895

Το δικό μου μεγάλο κόλλημα είναι οι μυρωδιές από το μαγείρεμα. Ειδικά όταν το μενού έχει ψάρια ή κάτι τηγανητό! Μια λειτουργική κουζίνα σημαίνει μια κουζίνα καθαρή από ανεπιθύμητους υδρατμούς και μυρωδιές. Η σειρά απορροφητήρων Hoover καθαρίζει τέλεια την ατμόσφαιρα της κουζίνας, προσθέτοντας μια στιλιστική πινελιά στην κουζίνα, χάρη στο σύγχρονο σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το κρύσταλλο. Ενσωματώνονται άψογα στην κουζίνα, προσθέτοντας μια σειρά, μοναδικών χαρακτηριστικών όπως: φωτισμό LED, περιμετρικά φίλτρα για να διατηρούν καθαρότερο τον αέρα και Full Touch χειριστήριο που μπορείς να απολαμβάνεις άμεση και εύκολη διαχείριση των λειτουργιών.

Και κάτι πολύ βασικό που δεν σου ανέφερα είναι ότι με τις ηλεκτρικές συσκευές Hoover μπορείς να έχεις τον έλεγχο εξ’ αποστάσεως!

 MG 5897

Στην εποχή των smartphones και των μόνιμα ενεργών συνδέσεων, η Hoover εγκαινιάζει μια σειρά από πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους, απορροφητήρες και εστίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν, να διαχειριστούν και να παρακολουθούνται από μια κινητή συσκευή, μέσω της εφαρμογής Hoover Wizard. Η συνδεσιμότητα επιτυγχάνεται μέσω Wi-Fi σε μοντέλα One Fi και μέσω NFC σε μοντέλα One Touch.

Εσύ τι άλλο περιμένεις για να κάνεις μία γνωριμία με την Hoover;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved