Αθηνά Οικονομάκου: Οικογενειακές χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Ρώμη (vids+pics)

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στη Ρώμη και απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον 9 μηνών γιο της, Μάξιμο!

Αθηνά Οικονομάκου: Οικογενειακές χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Ρώμη (vids+pics)

Εννέα μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Αθηνά και ο Φίλιππος πήραν την απόφαση να ταξιδέψουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τον Μάξιμο! Η οικογένεια βρίσκεται στη Ρώμη και όπως φαίνεται απολαμβάνει την ομορφιά της αιώνιας πόλης!

Η ηθοποιός από τη μέρα που μπήκαν στο αεροπλάνο με κατεύθυνση προς τη Ρώμη μέχρι και σήμερα δημοσιεύει φωτογραφίες της από την καθημερινότητά τους!

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ήταν εκείνη που σηματοδότησε και το ταξίδι τους. Το χεράκι του μικρού Μάξιμου στο παράθυρο του αεροπλάνου, με την μαμά να σημειώνει ως σχόλιο την ημερομηνία που έκανε ο γιος της το πρώτο του ταξίδι καθώς και την ηλικία του!

Πριν μερικές ώρες όμως δημοσίευσε μερικά βίντεο σε Insta stories που δείχνουν τον Μάξιμο να απολαμβάνει το πρωινό με τους γονείς του και λίγο αργότερα στο καρότσι του, τη βόλτα στα σοκάκια της Ρώμης!

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν καθώς και όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Αθηνά Οικονομάκου μέχρι στιγμής από αυτό το ταξίδι!





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved