Υπάρχουν μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα

Γράφει η Μαρία-Λουίζα Βούρου!

Υπάρχουν μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα

Γεια σας αγαπημένες αναγνώστριες του motherblog!

Έρχομαι πάλι στη μαμαδίστικη παρέα σας γιατί θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις που κάνω τώρα που έγινα μαμά!

Η αλήθεια είναι πως από τότε που έγινα μανούλα είμαι ακόμα πιο ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν γονείς και παιδιά! Πρόσφατα είδα τη διαφήμιση του ΚΙΑ Sportage με το μπαμπά που φοράει μια τουτού μπαλέτου και πάει να βρει την κόρη του στο μάθημα για να την εμψυχώσει στο μάθημα μπαλέτου! Το κοριτσάκι μόλις είδε το μπαμπά του να κάνει χορευτικές κινήσεις στην αίθουσα, τρελάθηκε από χαρά και από εκεί που καθόταν μόνο του σηκώθηκε αμέσως να χορέψει!

Συγκινήθηκα τόσο πολύ με αυτή την εικόνα!



Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω μπαμπάδες ενεργούς στην ανατροφή του μωρού! Παλιά οι περισσότεροι μπαμπάδες δεν είχαν ενεργή συμμετοχή στις ανάγκες ενός παιδιού. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν αλλάξει ποτέ μια πάνα στο μωρό τους, δεν έχουν ξενυχτήσει δίπλα στο άρρωστο παιδάκι τους ή δεν το έχουν συνοδέψει σε κάποια δραστηριότητα! Πόσο κρίμα να χάνουν στιγμές από την καθημερινότητα του παιδιού τους!

Οι εποχές ευτυχώς έχουν αλλάξει και πλέον σχεδόν όλοι οι νέοι μπαμπάδες κάνουν τα πάντα!

Ανήκω και εγώ σε αυτή την κατηγορία και είμαι πολύ ευτυχισμένη! Έχω έναν άντρα που δυο μήνες τώρα που γέννησα το γιο μας είναι σε όλα δίπλα μου! Ξενυχτάει μαζί μου, αλλάζει το μωρό μας, το ταΐζει όποτε χρειαστεί για να κοιμηθώ εγώ , τον αγκαλιάζει συνέχεια , παίζουν μαζί, και είναι απίθανο δίδυμο! Όταν τους βλέπω μαζί πραγματικά δε μπορώ να περιγράψω την ευτυχία που νιώθω! Παράλληλα με στηρίζει τόσο πολύ ψυχολογικά καθώς όλες οι νέες μαμάδες ειδικά όσες θηλάζουν τα βρίσκουμε λίγο ζόρικα στην αρχή και έχουμε και εμείς ανάγκη από έξτρα φροντίδα!

Νιώθω τόσο τυχερή και εύχομαι όλοι οι μπαμπάδες να ασχολούνται με τα παιδάκια τους και να βοηθάνε όλες τις μανούλες, έτσι ώστε μαζί με δύναμη να προχωράμε γερά για ένα καλύτερο και ευτυχισμένο μέλλον για τα παιδιά μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved