GNTM: H Εβελίνα Σκίτσκο ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας την κορούλα της (vid)

Η Έλενα Χριστοπούλου επιφύλασσε μια συγκινητική έκπληξη στα κορίτσια.

GNTM: H Εβελίνα Σκίτσκο ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας την κορούλα της (vid)

Οι παίκτριες του GNTM είχαν την ευκαιρία στο χθεσινό επεισόδιο να δουν σε βίντεο τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Τα νεαρά όμορφα μοντέλα δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς και αγάπης για τους δικούς τους ανθρώπους.

Μία από αυτές ήταν και η Εβελίνα Σκίτσκο που είδε μετά από καιρό την γλυκιά κορούλα της και δεν άντεξε, ξεσπώντας σε κλάματα!

Η μικρούλα Αριάννα στο βίντεο που θα δείτε «τραγουδάει» και αφιερώνει μαζί με τον μπαμπά της Ανδρέα Ναπολέον, το τραγούδι «Είναι το γέλιο σου» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Η Εβελίνα Σκίτσκο, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην κόρη της και όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές και μέσα στο παιχνίδι, ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή και προσπαθεί για τον τίτλο της νικήτριας, δεν είναι άλλος από την κόρη της. Θέλει όπως έχει πει, να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τη μικρή της.

Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί. Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο με τους συγγενείς των κοριτσιών να στέλνουν την αγάπη τους και τις ευχές τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στο ριάλιτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved