Έλληνας ηθοποιός θα γίνει πατέρας - Ο τρόπος που το ανακοίνωσε στο Facebook

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, δεν είχαν κάνει καμία ανακοίνωση ούτε δημοσίευσαν φωτογραφίες, που να δείχνουν ότι θα γίνουν γονείς!

Έλληνας ηθοποιός θα γίνει πατέρας - Ο τρόπος που το ανακοίνωσε στο Facebook

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του θα γίνουν γονείς.

Αν και κατάφεραν να κρατήσουν καλά κρυμμένο το υπέροχο αυτό μυστικό τους, πριν μερικές ημέρες με ένα απλό «Ανυπομονώ» και μια κόκκινη καρδιά, ο Χάρης Τζωρτζάκης ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

xaris tzortzakis

Αν και κανείς θα μπορούσε να ερμηνεύσει αυτό το απλό «Ανυπομονώ» με χίλιους δύο άλλους τρόπους, οι φίλοι του από κάτω με τα σχόλιά τους, επιβεβαίωσαν το νέο.

«Τίποτε πιο όμορφο από το να προσθέτεις στη Ζωή μια ακόμα ζωή...»

«Με το καλο να δειτε το μωρακι σας να ειστε παντα καλα ευτυχισμενοι κ να σας ζησει να ειναι γερο κ καλοτυχο το μπεμπακι.καλη δυναμη μπαμπα κ μαμα»

«Η Ωραιοτερη Αναμονη Ολων..Με το Καλο & με Ενα Πονο xx»

«Με το καλό να δεχτείτε το μπεμπε σας»

«Έχεις ακομα τέσσερις εβδομαδες για να ερθει...»

Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια που γέμισαν τον τοίχο, του νεαρού ηθοποιού.

Να σας θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια, ο Χάρης Τζωρτζάκης είχε ανακοινώσει μέσα από μία μακροσκελής ανακοίνωση ότι η σύζυγός είχε αποβάλει στον 7ο μήνα της τότε εγκυμοσύνης της.

Αυτή τη φορά όλα πάνε κατ ευχήν και τόσο ο Χάρης όσο και η Έφη Κόντα, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο μέλος στην οικογένειά τους και ήδη έχουν αρχίσει τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

Εμείς από την πλευρά μας θα τους ευχηθούμε με το καλό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved