Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη είχε γενέθλια - Δείτε πώς του ευχήθηκε (pic)

Ο Θοδωρής Μισόκαλος είχε γενέθλια και δεν γινόταν η αδερφή του, Ελένη Μενεγάκη, να μη του ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» δημόσια!

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη είχε γενέθλια - Δείτε πώς του ευχήθηκε (pic)

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια είναι πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies, παρευρέθηκε στη συμβολική φωταγώγηση των δύο σημαντικότατων μνημείων της πόλης των Αθηνών, του Ναού του Ολυμπίου Διός και της Πύλης του Αδριανού.

Όπως ήταν φυσικό, η Ελένη Μενεγάκη έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα υπέροχο και ρομαντικό maxi lace φόρεμα των MiRo Designers.

Μετά το event όμως, η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην επισκεφθεί τον πολυαγαπημένο της αδερφό που είχε γενέθλια. Ο Θοδωρής, έκλεισε τα 32 και η Ελένη, φορώντας τα καλά της και κρατώντας ένα γλυκάκι στα χέρια, του ευχήθηκε: «Χρόνια σου πολλά πολυαγαπημενε και μονάκριβε αδερφέ μου».

elenimenegaki 44818677 1925899344112739 3458941478570628863 n

Όπως ήταν φυσικό τα likes και οι ευχές, έπεσαν βροχή από τους χιλιάδες θαυμαστές της!

Η αδυναμία που έχει η Ελένη στον αδερφό της είναι γνωστή και με αφορμή την παραπάνω φωτογραφία, βρήκαμε τις ωραιότερες φωτογραφίες κοινές τους φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι ίδιοι στο διαδίκτυο.

Απολαύστε τες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved