Οι μικρότερες μαμάδες στον κόσμο (vid)

Μητέρες, συνήθως γίνονται οι ενήλικες γυναίκες που έχουν παντρευτεί, έχουν αποφοιτήσει από το σχολείο και έχουν ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή πριν γίνουν μητέρες.

Οι μικρότερες μαμάδες στον κόσμο (vid)

Ωστόσο η μητρότητα, μερικές φορές δεν χτυπά την πόρτα μόνο στις παραπάνω περιπτώσεις. Κάποια κορίτσια γίνονται μητέρες και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία. Κάποια κορίτσια καταλήγουν να γεννήσουν ένα μωρό μετά από βιασμό ενώ κάποια άλλα από συναινετική συνουσία με κάποιον μεγαλύτερο ή ακόμη και συνομήλικό τους.

Η νεότερη μητέρα στον κόσμο ήταν η Lina Medina και έμεινε έγκυος σε ηλικία πέντε ετών. Αυτό συνέβη πριν από αρκετές δεκαετίες. Δυστυχώς όμως, ακόμη και σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες περιπτώσεις νεαρών κοριτσιών που γίνονται μητέρες και η ζωή τους αλλάζει για πάντα, λόγω της εκμετάλλευσής τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μάθετε για τη 12χρονη Tressa Middleton, την 10χρονη Samantha Goodman, τη Laura Marina 10 ετών, την Elena Chiritescu 10 ετών, την Dafne 9 ετών, την Wanwisa Janmu 9 ετών, τη Nuvia V.T 9 ετών, την Anya 8 ετών, την Hilda Trujillo 8 ετών και τη Lina Medina 5 ετών.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved