Θα εκπλαγείτε! H "Queen" Ντίνα κρίνει τις παιδικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της (pics)

Κι αν νομίζετε ότι τα έχουμε δει όλα από την Queen Ντίνα, κάνετε μεγάλο λάθος!

Θα εκπλαγείτε! H "Queen" Ντίνα κρίνει τις παιδικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της (pics)

Με αφορμή λοιπόν την παρουσίαση του My Style Rocks κρίνει τις παιδικές φωτογραφίες της και είναι αυστηρή, ούτε ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν κρίνει τόσο αυστηρά τις κοπέλες στο ριάλιτι μόδας! Η μητέρα της παρουσιάστριας, όπως θα δείτε στις ακόλουθες φωτογραφίες οι οποίες είναι από το παιδικό της άλμπουμ, την έντυνε από μικρή με την τελευταία λέξη της μόδας και η Κωνστντίνα ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με style!

Η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town είχε πει: «Βρίσκομαι καθημερινά σε ένα πάρα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Τι να σου πω τώρα για τους ανθρώπους του My Style Rocks. Από τον σκηνοθέτη, τον ηχολήπτη, γενικά τους συνεργάτες, είναι όλοι πολύ θετικοί. Δουλεύαμε μαζί και στο Survivor και αισθάνομαι πολύ οικεία μαζί τους. Και με τους κριτές είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια Και τα κορίτσια είναι πάρα πολύ συνεργάσιμα και πρόθυμα. Μου μαθαίνουν πάρα πολλά πράγματα, τους ζητάω να με βαθμολογήσουν και τους κάνω πλάκα». Και είχε αποκαλύψει τις συμβουλές που της έδωσε η μαμά της: «Αυτό που μου λέει πάντα. Να είμαι ο εαυτός μου, να πιστεύω σε μένα, να το ζήσω και να το απολαύσω. "Κωνσταντίνα, χαίρομαι πολύ που βρήκες μια καινούργια οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί", μου είπε. Γενικά η μαμά μου πιστεύει πολύ στο καλό κλίμα στις συνεργασίες. Κάτι που πιστεύω και εγώ. Μόνο έτσι βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα»!

Δείτε πως κρίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις παιδικές της φωτογραφίες που δημοσίευσε στα instastories της και φυσικά μην περιμένετε από μία Queen Ντίνα να βάλει μονάδα στον εαυτό της γιατί... απλά είναι κουκλάκι ζωγραφιστό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved