Γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Το μήνυμα στο Instagram

Δεν άντεξε να κρατήσει άλλο κρυφό το μυστικό της!

Γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Το μήνυμα στο Instagram

Η γνωστή 23χρονη τραγουδίστρια, έκανε γνωστά τα υπέροχα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκπλήσσοντας τους θαυμαστές της. Όπως η ίδια είπε είναι 4 μηνών έγκυος!

«Πάντα μιλούσα ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή και τις προσωπικές μου περιπετειούλες και αυτό ήταν κάτι δύσκολο να το κρύψω», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα και συνέχισε, «Αν με ξέρετε, θα ξέρετε ότι ονειρευόμουν τη μητρότητα κατά την εφηβεία. Πάντα όταν με ρωτούσαν ποιοι είναι οι στόχοι μου, εγώ πάντα έλεγα ότι θέλω να έχω μια μεγάλη, υγιής και ευτυχισμένη οικογένεια, με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό! Νιώθω μεγάλη τιμή για αυτό το δώρο που μου έστειλε ο Θεός!».

Η ίδια δεν αποκαλύπτει το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, κρατώντας μυστική την ταυτότητα του συντρόφου της, αν και τον αναφέρει. «Του εμπιστεύτηκα το σώμα μου και τη ζωή μου μετά από μια τραυματική εμπειρία που είχα!».

«Καλό μου μικρό κορίτσι, είμαι περήφανη που θα γίνω η μαμά σου. Είμαι περήφανη που θα σε καλωσορίσω. Ανυπομονώ να σε γνωρίσω», έγραψε η Kehlani στο post της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved