Gisele Bündchen: Χρησιμοποιούσε το μητρικό γάλα ως φάρμακο όταν τα παιδιά της ήταν μικρά

Το μητρικό γάλα κάνει θαύματα!

Gisele Bündchen: Χρησιμοποιούσε το μητρικό γάλα ως φάρμακο όταν τα παιδιά της ήταν μικρά

«Τα παιδιά μου ποτέ δεν αρρώστησαν όταν θήλαζαν!», είπε η Gisele Bündchen πρόσφατα σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό περιοδικό People, εξηγώντας ότι για την ίδια το μητρικό γάλα είναι κάτι «μαγικό»!

«Αν είχαν κάτι στα μάτια τους, τους έβαζα γάλα στα μάτια. Πριν από κάθε πτήση, τους έριχνα μερικές σταγόνες στη μύτη τους για να αποφύγουμε τα βακτήρια», συνέχισε το supermodel.

Εφόσον το μητρικό γάλα δεν σταματούσε η 38χρονη, εκμυστηρεύτηκε ότι όταν ήρθε η στιγμή να σταματήσει το θηλασμό, κράτησε αρκετό μητρικό γάλα στην κατάψυξη ώστε να το χρησιμοποιεί ως «φάρμακο» σε διάφορες καταστάσεις.

«Ο παιδίατρος μου είπε, "αν μπορούσες να το φυλάξεις, αυτό θα ήταν το καλύτερο φάρμακο για τα πάντα", έτσι φύλαξα αρκετά μπουκάλια με κατεψυγμένο μητρικό γάλα όταν σταμάτησα το θηλασμό!», συνέχισε προσθέτοντας ότι έβαζε μητρικό γάλα ακόμη και μέσα στα δημητριακά των παιδιών της.

«Εννοώ, ότι ήμουν μάλλον μια τρελή!», παραδέχτηκε η μητέρα δύο παιδιών, «αλλά ένιωθα ότι ήταν δώρο Θεού!».

Η Gisele μαζί με τον σύζυγό της Tom Brady έχουν δυο παιδιά. Τον Benjamin Rein 8,5 ετών και την κόρη της Vivian Lake 5,5 ετών.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι ο θηλασμός ήταν η καλύτερη και η ωραιότερη εμπειρία που είχε στη ζωή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved