Μήπως η Meghan Markle μας έδωσε ένα στοιχείο ότι είναι έγκυος;

Το μυστικό είναι στα μαλλιά!

Μήπως η Meghan Markle μας έδωσε ένα στοιχείο ότι είναι έγκυος;

Οι φήμες έχουν οργιάσει τις τελευταίες εβδομάδες ότι η Meghan Markle είναι έγκυος! Όσοι ασχολούνται με το ρεπορτάζ της βασιλικής οικογένειας, προβλέπουν ότι η Δούκισσα του Sussex περιμένει παιδί και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που χτενίζει τα μαλλιά της στις τελευταίες της εμφανίσεις!

Η 37χρονη Δούκισσα, πάντα εμφανιζόταν δημόσια με τα αγαπημένα της χτενίσματα. Χαμηλό κότσο δηλαδή ή λαμπερά κυματιστά μαλλιά! Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες και σε αρκετές εκδηλώσεις που έπρεπε να παρευρεθεί, είχε τα μαλλιά της κάτω και ίσια!


https://www.instagram.com/p/BoRgVnHBLbW/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αυτή η θεωρία φαίνεται παράλογη αλλά στη βασιλική ιστορία, αυτή η θεωρία έχει μια δόση πραγματικότητας. Η συνυφάδα της Δούκισσας του Sussex, Kate Middleton, άλλαζε τα μαλλιά της πάντα, λίγο πριν κάνει κάποια ανακοίνωση εγκυμοσύνης.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η δημοσιογράφος Kate Proctor έφερε στο φως της δημοσιότητας αυτή τη θεωρία, λίγο μετά την ανακοίνωση του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton ότι θα αποκτήσουν το τρίτο τους παιδί.


https://www.instagram.com/p/BoNLQoKn14m/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Σύμφωνα με τους ειδικούς βασιλικούς αναλυτές, αυτό συμβαίνει επειδή θέλουν τα βλέμματα να πέσουν πάνω σε μια μεγάλη αλλαγή του προσώπου όπως μια φανερή αλλαγή στα μαλλιά και όχι στο σώμα και κυρίως την κοιλιά!

Αυτές τις τεχνικές φαίνεται να ακολουθεί το παλάτι μέχρι να είναι έτοιμο να κάνει την επίσημη ανακοίνωση!


https://www.instagram.com/p/BoemDxanfv7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved