Σειρά βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby: Επιστήμη και φύση δίπλα στη μαμά

Σειρά βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby: Επιστήμη και φύση δίπλα στη μαμά

Η ανάγκη για ενυδάτωση και σωστή φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας έρχεται στο προσκήνιο και η σειρά Helenvita Baby μπορεί αποδεδειγμένα να προσφέρει στην ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας την απαλότητα και την προστασία που της αξίζει.

Σειρά βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby: Επιστήμη και φύση δίπλα στη μαμά

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η βρεφική επιδερμίδα περνάει από διάφορα στάδια μέχρι να «ωριμάσει» και να γίνει πιο δυνατή απέναντι στις προκλήσεις του περιβάλλοντος που προκαλούν ερεθισμούς. Η βασική αρχή για προστατευμένη επιδερμίδα κι αποτελεσματική φροντίδα είναι να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τα στοιχεία αυτά που μπορούν αφενός να επηρεάσουν αρνητικά την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας κι αφετέρου αυτά που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς ώστε στη συνέχεια να αποφύγουμε την χρήση τους.

Μετά από χρόνια επιστημονικών ερευνών, η ομάδα της Helenvita κατάφερε να βρει την χρυσή τομή στα προϊόντα βρεφικής περιποίησης και να «ενώσει» την δύναμη της φύσης με την δύναμη της επιστήμης δημιουργώντας την ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby, μια σειρά που συνδυάζει μερικά από τα πιο απαλά συστατικά της φύσης, όπως βαμβάκι κι έλαιο μύρτιλου, συστατικά πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες που ενυδατώνουν και φροντίζουν την βρεφική επιδερμίδα. Φυσικά, η επιλογή των συστατικών αυτών μόνο τυχαία δεν είναι και η ιδέα για την «ένωση» των στοιχείων αυτών ήρθε μετά από έρευνες της Helenvita σε συνεργασία με σημαντικούς επιστημονικούς φορείς όπως για παράδειγμα το τμήμα Δερματικής Φαρμακολογίας και Κοσμετολογίας της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι γνωστό ότι ένας από τους βασικούς και καίριους ρόλους της επιδερμίδας μας είναι η λειτουργία της ως ασπίδα σε εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν διάφορες βλάβες. Αυτό, σε πρώτο στάδιο, επιτυγχάνεται χάρη στην φυσική χλωρίδα και το σμήγμα της εξωτερικής επιδερμικής στοιβάδας, τη λεγόμενη στοιβάδα κερατίνης. Είναι επίσης γνωστό ότι η βρεφική επιδερμίδα είναι 20% έως 30% πιο λεπτή από αυτή του ενήλικου δέρματος γεγονός που την καθιστά πιο εύθραυστη. Δεδομένου ότι ο φυσικός δερματικός φραγμός αναπτύσσεται διαρκώς από την στιγμή που γεννιέται ένα μωρό μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ζωής του, οι ουσίες που προκαλούν ερεθισμούς μπορούν να διαπεράσουν ταχύτερα την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό ότι η ανάγκη προστασίας κι ενυδάτωσης της επιδερμίδας του μωρού είναι μείζονος σημασίας ειδικά τα πρώτα χρόνια.

Τί είναι όμως αυτό που διαφοροποιεί τα προϊόντα ενυδάτωσης βρεφικής περιποίησης Helenvita Baby κι ανατρέπει τα δεδομένα στην περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας;

Έρευνες που έγιναν σε βρέφη από 2 έως 6 μηνών, έδειξαν ότι σε ένα σχετικά αφυδατωμένο βρεφικό και παιδικό δέρμα, 24 μόλις ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος ενυδάτωσης της σειράς Helenvita Baby, Baby Body Milk, παρατηρήθηκε αυξημένη ικανότητα της επιδερμίδας για γρήγορη απορρόφηση κι ενυδάτωση που άγγιξε το 40.1% μετά από 24 ώρες και το 23.1% μετά από 30 ημέρες εφαρμογής.

Άλλη μια μεγάλη πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι νέες μαμάδες, είναι οι ερεθισμοί και τα συγκάματα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Έρευνες έδειξαν ότι έπειτα από χρήση είτε της κρέμας Helenvita Baby Nappy Rash Cream είτε του λεπτόρρευστου γαλακτώματος Helenvita Baby Liquid Talk, παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση στην πάσχουσα βρεφική επιδερμίδα και
ταχεία αποκατάσταση από την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς χάρη στα απαλά, φυσικά συστατικά των προϊόντων της Helenvita.

Είναι γεγονός, ότι οι αγνές πρώτες ύλες και ο μικρότερος δυνατός αριθμός συστατικών, εξασφαλίζουν υψηλή ανεκτικότητα και ασφάλεια. Χωρίς οινόπνευμα και σαπούνι που ξηραίνουν την επιδερμίδα, χωρίς parabens, PEGS, SLES-SLS, χρωστικές ουσίες και αλλεργιογόνα, τα προϊόντα Helevita Baby είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα από παιδιάτρους για να σας χαρίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην περιποίηση του παιδιού σας.

Η μοναδική σειρά Helenvita Baby είναι εδώ και απαντά σε κάθε ανάγκη του μικρού σας ενώ τα φυσικά, καινοτόμα συστατικά της σειράς προσφέρουν αποδεδειγμένη προστασία και φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του.
Γιατί γι’ αυτούς που αγαπάς περισσότερο, αξίζει να επιλέγεις τα καλύτερα!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ HELENVITA

Helenvita Baby Body Milk

ηελε
Απαλό γαλάκτωμα σώματος που χάρη στα πολύτιμα συστατικά του, η βρεφική επιδερμίδα παραμένει απαλή, ενυδατωμένη και απαλλαγμένη από τις φλογώσεις που δημιουργούνται στο ευαίσθητο δέρμα.

Helenvita Baby Liquid Τalk

ταλκ


Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα Talk που περιέχει 1/3 φυσική πούδρα από καλαμπόκι και απορροφάται αμέσως αφήνοντας την επιδερμίδα του μωρού σας απαλή και απόλυτα προστατευμένη. Mε 2% οξείδιο του ψευδαργύρου

Helenvita Baby Nappy Rash Cream 

ψρεαμ

Με έλαιο μύρτιλου και αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, περιέχει άνω του 50% πολυακόρεστα λιπαρά και είναι πλούσια σε καταπραϋντικές φυτοστερόλες ενώ ταυτόχρονα η βιταμίνη Ε που περιέχει την καθιστά ιδανική για την αναδόμηση του δέρματος. Με 10% οξείδιο του ψευδαργύρου

Helenvita Baby All Over Cleanser

Cleanser

Εξαιρετικά ήπιο καθαριστικό υγρό που φροντίζει την επιδερμίδα και τα μαλλιά του μωρού σας ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση ερεθισμών μετά το μπάνιο.

Helenvita Baby Bath Oil Cleanser

Bath Oil

Ιδανικό για τον απαλό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Χάρη στην καινοτόμα σύνθεσή του με βισαβολόλη και βιταμίνη Ε αυτό το «μαγικό» λαδάκι καθαρισμού ενυδατώνει και απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Helenvita Baby Body Soft Foam

Baby Body

Εξαιρετικά ήπιος αφρός καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένος για την περιποίηση και τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας του μωρού.

Helenvita Baby Hands Cleansing Gel

Baby Hands
Απαλό τζελ για τον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών. Τα φυσικής προέλευσης καθαριστικά συστατικά σέβονται την επιδερμίδα και μειώνουν την εμφάνιση ξηρότητας που εμφανίζεται από τις συχνές πλύσεις των χεριών.

Helenvita Baby Cradle Cap Oil

Cradle Cap

Ιδανικό για την περιποίηση της νινίδας. Όταν έρθει σε επαφή με το νερό μετατρέπεται σε απαλό γαλάκτωμα που ξεβγάζεται εύκολα απομακρύνοντας απαλά τη νινίδα από το τριχωτό του κεφαλιού του μωρού.

Helenvita Baby First Teeth Relief Gel

First Teeth


Ανακουφιστική γέλη δοντιών και ούλων με εκχύλισμα χαμομηλιού, γλυκόριζας και ξυλιτόλης. Με απόλυτα ασφαλή συστατικά, προσφέρει άμεση ανακούφιση στα ούλα από ενοχλήσεις που σχετίζονται με την εμφάνιση των πρώτων δοντιών.

 

Τα προϊόντα Helenvita διατίθενται από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία PHARMEX, με εξειδίκευση στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

24.49 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΓΚΡΙ
41.29 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ASICS ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ - ΜΑΥΡΟ
42.00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Βusquets Σχολική Τσάντα Route 66'
38.40 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Βusquets Σχολική Τσάντα οβαλ 'Μαργαρίτα'
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι να κάνετε με τα παιδιά στο σπίτι;

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι να κάνετε με τα παιδιά στο σπίτι;

Ιδέες και προτάσεις ψυχαγωγίας για το διήμερο.
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Μοντεσσοριανή εκπαίδευση στο σπίτι: Δραστηριότητες για παιδιά 2-4 ετών

Μοντεσσοριανή εκπαίδευση στο σπίτι: Δραστηριότητες για παιδιά 2-4 ετών

Θέλετε το παιδί σας να ανακαλύψει τον εαυτό του και να "ανθίσει";…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Πρόληψη και έγκαιρος εμβολιασμός

Πρόληψη και έγκαιρος εμβολιασμός

Γράφει η Μαρία - Λουίζα Βούρου.
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε τι κάνει στο σπίτι με τα παιδιά εν μέσω lockdown

Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε τι κάνει στο σπίτι με τα παιδιά εν μέσω lockdown

Αναζητά τρόπους να περάσει καλά με την οικογένειά της.
Διάβασε τη συνέχεια
BEST OF NETWORK
Αυτός είναι ο Ερντογάν: Πόλεμοι, γενοκτονίες και οι Τούρκοι στην ανέχεια - Ήρθε η ώρα να το πληρώσει
Colpo grosso με τα Αrleigh Burke - Αίτημα στις ΗΠΑ για τα πανίσχυρα αντιτορπιλικά
Survivor - Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 2 πρώτοι Διάσημοι, πάει για... βόμβα ο Ιλιτζαλί
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στο 2021
Έρευνα: Αυτό να κάνεις αν θες να ζήσεις παραπάνω χρόνια
Επίδομα θέρμανσης 2020 - Αίτηση: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ
«The Bachelor»: To ποσό-μαμούθ που φέρεται να πήρε ο Παναγιώτης Βασιλάκος (video)
Διπλωματικό θρίλερ: Γιατί η Κίνα και η Ρωσία κατασκοπεύουν τη... Νορβηγία;
Κορονοϊός: Γιατί δεν πέφτουν τα κρούσματα παρά το Lockdown; - Αυτή είναι η αλήθεια
3 οφέλη που έχει το μέλι σύμφωνα με ένα διατροφολόγο
«Εφιάλτες» στην Τουρκία: Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας γίνονται πανίσχυρες
Κλειστά σχολεία: Δεν ανοίγει καμία βαθμίδα - Τι φοβούνται οι λοιμωξιολόγοι
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2020 Mothersblog.gr - All rights reserved
«Τι να μαγειρέψω σήμερα;» Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής από το Mothersblog.gr