H Goldie Hawn αγόρασε στην κόρη της το πιο περίεργο δώρο τοκετού - Θα πέσετε κάτω από τα γέλια (vid)

Πραγματικά αυτή η μαμά και αυτή η κόρη έχουν χιούμορ ακόμη και στην καθημερινότητά τους!

H Goldie Hawn αγόρασε στην κόρη της το πιο περίεργο δώρο τοκετού - Θα πέσετε κάτω από τα γέλια (vid)

Πίτσα! Doritos! Μια γλάστρα με μανόλια! Δεν υπάρχουν όρια για το τι θα πάει η Goldie Hawn στην κόρη της στο δωμάτιο τοκετού!

Η Kate Hudson και η μαμά Goldie εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ellen DeGeneres το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησαν για την τελευταία φορά που η Kate βρέθηκε στο δωμάτιο τοκετού και το τι είχε πάρει μαζί της η Goldie Ηawn όταν επιτέλους έφτασε!

«Πρώτα της πήγα μια μανόλια!», είπε η Ηawn στην Ellen, όταν η Kate γεννούσε τον γιο της Bingham το 2011. «Επειδή ήθελε να σκέφτομαι τον κόλπο μου ως ένα λουλούδι μανόλιας!», συμπλήρωσε η Kate. «Ποτέ δεν ήθελα να σκεφτώ τον κόλπο του τόσο μεγάλο ποτέ! Αυτή την ανθισμένη μανόλια!!». Μετά το δώρο με τη μανόλια, η Goldie, όπως είπε πείνασε λίγο και επέστρεψε με μια πίτσα και ένα σακουλάκι Doritos!

Μετά από αυτό, μπορούμε να πούμε ότι η λατρεμένη μας ηθοποιός είναι η πιο ήρεμη και πιο αστεία γιαγιά όχι μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στην αίθουσα τοκετού! Το 6ο της εγγόνι το περιμένουν από μέρα σε μέρα και το μόνο που περιμένουμε πια είναι να μάθουμε το δώρο που θα κάνει στην κόρη της εκείνη την ημέρα!

Δείτε το αξιολάτρευτο και ξεκαρδιστικό βίντεο από την εκπομπή της Ellen παρακάτω!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved