Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Το μήνυμά τους με αφορμή τα γενέθλια της Αέλιας

Γενέθλια είχε η Αέλια στις 14 Σεπτεμβρίου!

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Το μήνυμά τους με αφορμή τα γενέθλια της Αέλιας

Η πανέμορφη κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου που γεννήθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου του 2011 φέρνοντας στους γονείς της χαμόγελα ευτυχίας, έκλεισε τα 7!

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Αέλιας, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός δημοσίευσαν φωτογραφίες της μικρής στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με δύο υπέροχα ξεχωριστά μηνύματα.

Πρώτη, έκανε τη δημοσίευσή της η Κατερίνα Καραβάτου! Με μια φωτογραφία που δείχνει την Αέλια να στρώνει με μια τσουγκράνα το χώμα στο σπίτι της σχολίασε η παρουσιάστρια: «Η Αέλια μου, το φως της ζωής μου, ειναι αυτο το κορίτσι που θέλει στα γενέθλια της να στρώνει το χώμα με την τσουγκράνα. Χρόνια πολλά αγαπη μου. Σου εύχομαι να ειναι ο δρόμος σου στρωμένος όπως εσύ επιθυμείς. Όπως θες, για να είσαι ευτυχισμένη!».

Λίγο αργότερα ακολούθησε η φωτογραφία και το μήνυμα που δημοσίευσε ο Κρατερός στο δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram: «Η απόλυτη ευτυχία! Να τα εκατοστήσεις ήλιε μου!».

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου εκτός από την Αέλια έχουν ακόμη ένα παιδί. Τον 2 ετών Αρίωνα- Ιωάννη, που βάφτισαν φέτος τον Ιούνιο στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό!

Δείτε τις φωτογραφίες της μικρής Αέλιας στη gallery παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved