
Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Το μήνυμά τους με αφορμή τα γενέθλια της Αέλιας
Γενέθλια είχε η Αέλια στις 14 Σεπτεμβρίου!

Η πανέμορφη κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου που γεννήθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου του 2011 φέρνοντας στους γονείς της χαμόγελα ευτυχίας, έκλεισε τα 7!
Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Αέλιας, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός δημοσίευσαν φωτογραφίες της μικρής στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με δύο υπέροχα ξεχωριστά μηνύματα.
Πρώτη, έκανε τη δημοσίευσή της η Κατερίνα Καραβάτου! Με μια φωτογραφία που δείχνει την Αέλια να στρώνει με μια τσουγκράνα το χώμα στο σπίτι της σχολίασε η παρουσιάστρια: «Η Αέλια μου, το φως της ζωής μου, ειναι αυτο το κορίτσι που θέλει στα γενέθλια της να στρώνει το χώμα με την τσουγκράνα. Χρόνια πολλά αγαπη μου. Σου εύχομαι να ειναι ο δρόμος σου στρωμένος όπως εσύ επιθυμείς. Όπως θες, για να είσαι ευτυχισμένη!».
Λίγο αργότερα ακολούθησε η φωτογραφία και το μήνυμα που δημοσίευσε ο Κρατερός στο δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram: «Η απόλυτη ευτυχία! Να τα εκατοστήσεις ήλιε μου!».
Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου εκτός από την Αέλια έχουν ακόμη ένα παιδί. Τον 2 ετών Αρίωνα- Ιωάννη, που βάφτισαν φέτος τον Ιούνιο στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό!
Δείτε τις φωτογραφίες της μικρής Αέλιας στη gallery παρακάτω
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Λύρας: Η φωτογραφία με την κόρη του Ηλέκτρα, μετά από καιρό
Ο αξιολάτρευτος γιος της Rachel McAdams έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Los Angeles (pics)
Πρίγκιπας William: Αυτό είναι το παραμύθι που λέει στα παιδιά του για να κοιμηθούν
Απέβαλε λίγες μέρες μετά την εγκυμοσύνη – Το μήνυμα στο Instagram
O χορός της Chrissy Teigen και του John Legend που έγινε viral
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.