Παντρεύτηκαν κρυφά 15 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους (pics)

Ενώθηκαν επίσημα με τα δεσμά του γάμου και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Παντρεύτηκαν κρυφά 15 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους (pics)

Ο 34χρονος, παντρεύτηκε το πρώην μοντέλο σε κλειστή οικογενειακή τελετή στο Palm Springs σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People.com.

Το ζευγάρι που υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί πριν 15 μήνες, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης μπροστά σε 100 άτομα κοντινών συγγενών και φίλων.

«Ό,τι και αν μου συνέβη, η Kayla ήταν πάντα εκεί δίπλα μου για να με "σηκώσει"», ανέφερε ο Ryan Lochte για τη σύζυγό του και συνέχισε, «Είναι πάντα εκεί και δίνει το 100% του εαυτού της και οφείλω τα πάντα σε εκείνη!».

Ο λόγος που άργησαν να κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο, ήταν επειδή ήθελαν ο γιος τους να μεγαλώσει!

«Από τη μέρα που αποκτήσαμε τον Caiden και οι δύο θέλαμε να είναι κομμάτι του γάμου μας κατά κάποιο τρόπο. Θέλαμε ο Caiden, να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να μπορεί να περπατήσει στο διάδρομο του γάμου μας. Θέλαμε να είναι εκείνος που θα κρατά τα δαχτυλίδια μας και μας μας τα δώσει, οπότε αποφασίσαμε να παντρευτούμε την τέλεια στιγμή!».

Μέχρι στιγμής φωτογραφίες του γάμου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ούτε έχει δημοσιεύσει κανείς από τους δύο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, δείτε μερικές φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή και το πάρτι πριν το γάμο, στη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved