Είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μας δείχνει ότι το παντελόνι της, δεν της κάνει πια (vid)

Με το βίντεο που δημοσίευσε αργά το βράδυ της Πέμπτης η μέλλουσα μαμά, έκανε τους followers να γελάσουν!

Είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μας δείχνει ότι το παντελόνι της, δεν της κάνει πια (vid)

Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τα αμέτρητα emoji με τα δάκρυα στα μάτια, που έδειξαν σε όλους εμάς ότι το βιντεάκι της το βρήκαν, άκρως διασκεδαστικό.

Η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που τσαλακώνεται! Της αρέσει όχι μόνο να δείχνει το τι μπορεί να περνάει μια μέλλουσα μαμά αλλά και να προκαλεί!

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Laura Perlongo, δείχνει ότι προσπαθεί με το ένα χέρι (με το άλλο κρατά το κινητό) να βάλει το παντελόνι, που μέχρι πριν της έκανε! Όσο και αν προσπαθεί όμως, όσο και αν πηδά, όσο και αν χτυπιέται το παντελόνι, όπως θα δείτε και παρακάτω... δεν ανεβαίνει.

Τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης ανακοίνωσε τόσο ο σύζυγος της Laura, Nev Schulman μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter όσο και η ίδια μέσα από τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο ίδιο μέσο, με το χιούμορ που τους διακρίνει.

Ο Nev Schulman, έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή Cutfish, που παρουσιάζει στο Μtv (μέχρι και σήμερα), ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο και αποκαλύπτοντας ότι αυτοί με τους οποίους μιλάνε οι περισσότεροι χρήστες είναι «απατεώνες» που μόνο σκοπό έχουν την εκδίκηση, την εξαπάτηση, το bullying και την κλοπή χρημάτων.

Δείτε το βίντεο και όσες είστε έγκυες, σίγουρα θα ταυτιστείτε!


https://www.instagram.com/p/BnHBHFnlpZY/?utm_source=ig_embed

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved