Η True απέκτησε την πρώτη της Bentley, τα σχόλια των χρηστών όμως... δεν ήταν τα αναμενόμενα

Η True Thompson απέκτησε το πρώτο της αυτοκίνητο!

Η True απέκτησε την πρώτη της Bentley, τα σχόλια των χρηστών όμως... δεν ήταν τα αναμενόμενα

Η Khloe Kardashian δημοσίευσε μια νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της True, επάνω στο ολοκαίνουριο αυτοκίνητό της. Μια mini Bentley που της έκανε δώρο η Kimora Lee Simmons.

«Δεν είμαι σίγουρη τι είναι πιο γλυκό... το αξιολάτρευτο αρκουδάκι που οδηγεί τη Bentley ή τα χαμογελαστά μαγουλάκια της True!» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η 34χρονη σταρ.

«Σε ευχαριστούμε θεία Kimora για το πολύτιμο αυτό δώρο!», συμπλήρωσε.

Φαίνεται όμως, ότι η True δεν ήταν η μόνη που έλαβε αυτό το δώρο, μιας και η θεία Kimora έστειλε το ίδιο αυτοκίνητο τόσο στην 6 μηνών Stormi κόρη της Kylie Jenner όσο και την 7 μηνών κόρη της Kim Kardashian, Chicago.

Και ενώ κάποιος θα περίμενε τα θετικά σχόλια των χρηστών κάτω από τη φωτογραφία, ακόλουθος της μαμάς Khloe, την κατηγόρησε ότι της «καλλιεργεί την αγάπη για τα υλικά αγαθά» κάτι που νέα μαμά δεν άφησε να «πέσει κάτω» και απάντησε!

«Είναι απλά ένα μωρό που έλαβε ένα υπέροχο δώρο και εγώ ήμουν ΤΟΟΟΣΟ ενθουσιασμένη που την έβαλα μέσα και την έβγαλα φωτογραφία. Απολαμβάνω κάθε στιγμή που μπορώ με τον μικρό μου άγγελο! Έναν άγγελο που ο ΘΕΟΣ μου έδωσε!».

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved