Ξανά μπαμπάς για δεύτερη φορά ο γνωστός παρουσιαστής - Η σύζυγός του είναι έγκυος (pics)

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ξανά μπαμπάς για δεύτερη φορά ο γνωστός παρουσιαστής - Η σύζυγός του είναι έγκυος (pics)

Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter και η σύζυγός του μέσα από τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο ίδιο μέσο με το χιούμορ που τους διακρίνει.

«Έχουμε ένα μικρό ψωμάκι στο φούρνο... Θα σε δούμε τον Ιανουάριο μικρέ!», σχολίασε ο Nev Schulman στο Twitter, μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει ένα ψωμάκι μέσα στο φούρνο, ενώ η Laura Perlongo δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει το πώς νιώθει η Cleo, η δύο ετών κόρη τους, που θα αποκτήσει αδερφάκι! «Η Cleo θα αποκτήσει έναν μικρό αδερφό!!! Θα είναι τέλεια!!!», σχολίασε.

Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν μετά τα νέα της εγκυμοσύνης στο κόκκινο χαλί των VMA. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν φόρεσε κανείς από τους δύο κάτι περίεργο για να τραβήξει την προσοχή. Να σας θυμίσουμε πως το 2016 η Laura εμφανίστηκε στα βραβεία ΜΤV VMA topless! (δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες).

Ο Nev Schulman, έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή Cutfish, που παρουσιάζει στο Μtv (μέχρι και σήμερα), ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο και αποκαλύπτοντας ότι αυτοί με τους οποίους μιλάνε οι περισσότεροι χρήστες είναι «απατεώνες» που μόνο σκοπό έχουν την εκδίκηση, την εξαπάτηση, το bullying και την κλοπή χρημάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες τόσο από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης καθώς και από την πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στο κόκκινο χαλί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved