Αυτό που είπε η Pink για την κόρη της, άφησε άφωνη τη Reese Witherspoon (vid)

Η Reese Withrerspoon έχει τη δική της εκπομπή, Shine On With Reese και πρώτη της καλεσμένη ήταν η διάσημη τραγουδίστρια Pink!

Αυτό που είπε η Pink για την κόρη της, άφησε άφωνη τη Reese Witherspoon (vid)

H Pink είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το πώς είναι η ζωή της με τα δυο παιδιά όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, αφού τα έχει κοντά της.

«Το να πηγαίνει κανείς σε περιοδεία με τα παιδιά του δεν είναι εύκολο! Είναι εξουθενωτικό. Είναι ό, τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Αλλά είμαι πολύ, πολύ τυχερή που μπορώ να τα έχω μαζί μου και που μπορούν να γίνουν κομμάτι της δικής μου ζωής!», είπε στη Reese όταν τη ρώτησε για το πώς είναι η ζωή με τα παιδιά στο tour.

Η Pink, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ταξιδεύουν αρκετά όλοι μαζί και σε ένα από τα ταξίδια τους, η επτάχρονη κόρη της Willow, της είπε ποια ήταν η αγαπημένη της πόλη, από όλες όσες επισκέφθηκαν μαζί. «Νομίζω ήταν το Βερολίνο!», είπε η Willow στη μαμά της.

«Τη ρώτησα "Γιατί;" και μου απάντησε, "Επειδή υπήρχε ένας τοίχος εκεί και οι άνθρωποι ήταν χωρισμένοι, και υπήρχε και πόλεμος και οι άνθρωποι σκοτώνονταν. Τώρα όμως, όλοι είναι μαζί και δεν υπάρχει πια τοίχος και δεν υπάρχει πια πόλεμος και αυτό σημαίνει ότι ό,τι ήταν κακό τότε, τώρα πια είναι καλό ξανά!"».

Να σας θυμίσουμε ότι η Willow, μάζεψε χρήματα για την Ταϊτή, επειδή ήθελε να κάνει κάποια φιλανθρωπία. Μάλλον η Pink κάνει καλή δουλειά με τα παιδιά της. Συμφωνείτε;

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved