Οδηγός επιβίωσης για το καλοκαίρι στο γραφείο

Βαδίζουμε προς το τέλος του Ιουλίου και τα Instastories έχουν γεμίσει με beach bars, ηλιοβασιλέματα σε ελληνικά νησιά, βουτιές σε καταγάλανα νερά και βόλτες σε αμμουδιές.

Οδηγός επιβίωσης για το καλοκαίρι στο γραφείο

Μα κι εμείς εκεί είμαστε… NOT! Αν η κοντινότερη παραλία βρίσκεται μόνο ως φωτογραφία στο desktop σου, μη σε παίρνει από κάτω! Το καλοκαίρι στην πόλη έχει και τα θετικά του.

1. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν επιτέλους λιγότερο κόσμο και περισσότερο χώρο. Τέλος τα πρωινά στριμώγματα στο μετρό.

2. Καλώς ή κακώς το καλοκαίρι έχει πάντα λιγότερη δουλειά, άρα έχεις και περισσότερο χρόνο να φύγεις στην ώρα σου το απόγευμα και να κάνεις μια βόλτα.

3. Το air-condition στο γραφείο είναι σκέτη όαση! Μπαίνεις και σε χτυπάει αυτό το απαλό αεράκι που σου δίνει τρομερή ώθηση και ενέργεια να εργαστείς παραγωγικά χωρίς να ιδρώνεις.

4. Το απόγευμα μετά το γραφείο μπορείς να βγεις με τους/τις συναδέλφους για ένα χαλαρό ποτό και να κάνετε bonding. Προσοχή όμως: αφήστε τα θέματα της δουλειάς στο γραφείο, είναι ευκαιρία να γνωριστείτε λίγο καλύτερα.

5. Τα γυμναστήρια είναι σχεδόν άδεια. Τέρμα ο χρόνος αναμονής για τον διάδρομο ή τα άλλα όργανα. Έχεις την άνεσή σου και τον χρόνο να γυμναστείς όσο θέλεις και να χτίσεις το τέλειο bikini body για σένα.

6. Αν, όμως, η επιθυμία σου για καλοκαίρι είναι ακατανίκητη σου έχουμε τη λύση! Άνοιξε ένα παγωμένο NESTEA στο γραφείο και βούτηξε στην απόλαυση! Θα σε αναζωογονήσει και θα σου φέρει αναμνήσεις από ξέγνοιαστα καλοκαίρια στη βεράντα. Το ανανεωμένο NESTEA αποκαλύπτεται με γεύση ροδάκινο για εκείνους που προτιμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση και λεμόνι για όσους επιλέγουν το κλασικό, και ήρθε να μας δώσει αυτήν την καθημερινή «ένεση» δροσιάς και ευεξίας κάθε στιγμή της ημέρας!

NESTEA BACK TO ESSENSIA

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να χαμογελάς και να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή!

Πιες ένα δροσερό τσάι NESTEA οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο αυτοκίνητο ή στην παραλία και δώσε γεύση στο καλοκαίρι σου!

NESTEA #BackToEssentials

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved