Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της (vid)

Ακόμη μια φορά κατάφερε να προκαλέσει...

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της (vid)

«Θα το παραδεχτώ, αυτή έχει υπάρξει η πιο δύσκολη στιγμή!», έγραψε η τραγουδίστρια στο μακροσκελές μήνυμά της, αναφερόμενη στο χρόνο που χρειάζεται το γυναικείο σώμα να επανέλθει στα κιλά που ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

«Στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου, είχα συνηθίσει να βλέπω πρόοδο πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι τώρα! Προσπαθώ να μένω ενεργή, να κάνω γυμναστική και να τρώω υγιεινά όσο πιο πολύ μπορώ! Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία γυναικών που χάνουν τα κιλά από τη μια στιγμή στην άλλη μόνο με το θηλασμό! Ανήκω στην κατηγορία αυτών των γυναικών που έχουν κρατήσει τα κιλά της εγκυμοσύνης παρόλο που θηλάζω καθημερινά το μωρό μου. Στο τέλος το μόνο που έχει σημασία είναι ότι ο γιος μου είναι υγιής και τρώει καλά. Φυσικά και δεν θα πω ψέματα αλλά θα ήθελα να δω κάποιες αλλαγές επάνω μου ώστε να μπω στα παλιά μου ρούχα! Ωστόσο σκέφτομαι ότι έχουν περάσει μόνο τέσσερις μήνες από τη μέρα που γέννησα και πρέπει να έχουμε υπομονή με τους εαυτούς μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να νιώθουμε υγιείς και καλά!».

Η Jessie James προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης που τη βασανίζουν. Το μήνυμά της αυτό συνόδευε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω και που τη δείχνει να θηλάζει τον 4 μηνών γιο της. Κάποιες θαυμάστριές της έσπευσαν να τη συγχαρούν για την ειλικρίνειά της και κάποιες άλλες πάλι να την κρίνουν, που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα κιλά!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved