Μπορεί η Meghan να έκατσε σταυροπόδι, όμως δεν παραβίασε το Πρωτόκολλο! Ιδού οι αποδείξεις (pics)

Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έδωσαν το παρών στα βραβεία Queens Young Leaders στο Kensington και για ακόμη μια φορά τράβηξαν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Μπορεί η Meghan να έκατσε σταυροπόδι, όμως δεν παραβίασε το Πρωτόκολλο! Ιδού οι αποδείξεις (pics)

Τι και αν μαζί τους βρισκόταν και η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία κάθισε δύο θέσεις πιο μακριά από τη σύζυγο του εγγονού της, εκείνη η οποία συζητήθηκε όχι μόνο για το ντύσιμό της, αλλά και για τη στάση της ήταν η Δούκισσα του Sussex.

Ο λόγος; Όπως από χθες ακούγεται, η Meghan έκατσε σταυροπόδι κάτι που όπως ισχυρίζονται τα διεθνή Μέσα, απαγορεύεται από το Παλάτι. Και κάπως έτσι, για ακόμη μια φορά έσπασε το Πρωτόκολλο. Τα βρετανικά media αναφέρουν ότι με αυτή της την κίνηση έδειξε ασέβεια στην 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα δημοσίευμα της “The Sun” επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι η κίνηση «χλεύασε τον βασιλικό κανόνα».

Ωστόσο όμως και σύμφωνα με σελίδα στο Instagram (meghanharrydaily) που υποστηρίζει το νέο ζεύγος της βασιλικής οικογένειας, δημοσίευσε φωτογραφίες της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana και της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ. Ανεξάρτητα από το αν η Meghan Markle παραβίασε το Πρωτόκολλο, αποδεικνύεται στην πράξη, ότι δεν ήταν η πρώτη!

Δείτε στην παρακάτω gallery, ποια στάση σταυροπόδι απαγορεύεται καθώς και όλες τις φωτογραφίες με τις πριγκίπισσες, τις δούκισσες ακόμη και την ίδια τη βασίλισσα να κάθονται... σταυροπόδι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved