Η ανιψιά του έγινε 6 μηνών

Πριν λίγο καιρό, η αδελφή διάσημου μπαμπά, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και αξιολάτρευτο κοριτσάκι, που έχει «κλέψει» την καρδιά σύσσωμης της οικογένειας.

Η ανιψιά του έγινε 6 μηνών

Και πολύ περισσότερο, την καρδιά του διάσημου θείου της, ο οποίος απολαμβάνει ιδιαίτερα το νέο του ρόλο. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος φωτογραφίες με την ανιψιά του!

Αυτή τη φορά όμως, φωτογραφία της μικρής δημοσίευσε η μαμά της Joanne, αδερφή του David Beckham. «Ώρα για ύπνο! Από τη μέρα που το μωρό σου κοιμάται δίπλα στου μέχρι το πρώτο βράδυ που θα κοιμηθεί στο δικό του δωμάτιο... Ο χρόνος ήρθε και η Peggy θα αρχίσει να κοιμάται στο δικό της δωμάτιο και στη δική της κοριτσίστικη κούνια. #6months+ #nightnight #biggirl», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η μαμά της μικρής.

Η μικρή ανιψιά του άσσου του ποδοσφαίρου μεγάλωσε, έγινε 6 μηνών και πλέον κοιμάται στο δικό της κρεβάτι και στο δικό της δωμάτιο.

Η μαμά της μικρής Peggy, δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της μικρής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες της μικρής όπου φαίνεται άλλοτε μόνη της και άλλοτε να απολαμβάνει τα χάδια και τα παιχνίδια του θείου David και των ξαδελφιών της, Brooklyn, Romeo, Crouz και Harper.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved