Halle Berry: Οι εξωτικές διακοπές και οι σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της

Η διάσημη ηθοποιός και τα παιδιά της, σε σπάνιες και πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες!

Halle Berry: Οι εξωτικές διακοπές και οι σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της

«Διακοπές για τρεις» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος, καθώς η Halle Berry και τα δύο της παιδιά, τις τελευταίες ημέρες περνούν μοναδικές στιγμές στα Bora Bora. Οι τρεις τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ηθοποιός, περνούν απλά τέλεια.

Τέλειες είναι και οι φωτογραφίες, των παιδιών της, της 10χρονης Nahla και του 5χρονου Maceo. Μάλιστα, είναι από τις σπάνιες φορές, που βλέπουμε τα δυο παιδιά και μάλιστα σε τόσες φωτογραφίες, συγκεντρωμένες. Άλλωστε, η ηθοποιός θέλει να προσφέρει στα παιδιά της, μία φυσιολογική ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει.

Τα δύο παιδιά, δεν έχουν τον ίδιο πατέρα, όμως, είναι πολύ δεμένα και αγαπημένα, μεγαλώνοντας μαζί με τη μαμά τους. Η κόρη της είναι καρπός της σχέσης της με το μοντέλο Gabriel Aubry, με τον οποίο για πολλά χρόνια βρίσκονταν σε μία άγρια δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά της. Ο γιος της είναι καρπός του έρωτά της από τον Γάλλο ηθοποιό, Olivier Martinez, με τον οποίο χώρισαν επεισοδιακά και τον πρώτο καιρό είχαν προβλήματα και διαφωνίες, σχετικά με το παιδί.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις υπέροχες φωτογραφίες, από τις διακοπές τους, όπως τις ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved