H Gisele μας ξεναγεί στο σπίτι της και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό

Το διάσημο μοντέλο μας δείχνει τους πιο προσωπικούς της χώρους

H Gisele μας ξεναγεί στο σπίτι της και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό

Συνέντευξη σε μεγάλο περιοδικό έδωσε πρόσφατα το διάσημο μοντέλο Gisele, μέρος της οποίας ήταν και η απάντηση 73 ερωτήσεων σχετικά με την ζωή της. Η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα μίλησε τόσο για τις οικολογικές τις συνήθειες όσο και για την καθημερινή της ζωή στο πλευρό του Tom Brady.

Ανάλαφρη, χαλαρή και ξυπόλητη, φορώντας ένα τζιν και ένα απλό μπλε t-shirt υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, η πανέμορφη Gisele, που πλέον δραστηριοποιείται για την προστασία του περιβάλλοντος και έχει αφοσιωθεί στον ακτιβισμό αποκαλύπτει πως λατρεύει τον Bruno Mars, πως φοβάται τα ελικόπτερα και πως θα ήθελε να έχει το ταλέντο να κουνάει τους γοφούς της όπως η Shakira, πράγμα που όπως λέει το δουλεύει.

Η ξενάγηση ξεκινάει από το προσωπικό της γραφείο το οποίο περιγράφει ως καταφύγιο στο οποίο περνάει τον περισσότερό της χρόνο και η κάμερα διακρίνει ένα μεγάλο τζάκι και ένα ξύλινο γραφείο με επιβλητικές καρέκλες μέσα σε αυτό. «Δεν αντέχω τους ακατάστατους χώρους» δηλώνει και κάτι μπορούμε να καταλάβουμε αν κρίνουμε από το άψογα τακτοποιημένο σπίτι της. «Η οργάνωση είναι η δεύτερή μου φύση» συμπληρώνει.

Αν δεν είχε γίνει μοντέλο θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων και κάπως έτσι διαπιστώνουμε ότι η διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού και ο συνδυασμός των λιτών γραμμών ήταν δική της επιλογή. Όταν στο τέλος ρωτήθηκε αν έχει μανία με κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα, εκείνη με περίσσεια σιγουριά απάντησε «τα κρύσταλλα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved