Για πρώτη φορά δημοσιεύει βίντεο από τη γέννηση του γιου της και συγκινεί

Ο γιος της έχει γενέθλια και δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο!

Για πρώτη φορά δημοσιεύει βίντεο από τη γέννηση του γιου της και συγκινεί

Με μια συγκινητική εξομολόγηση η γνωστή μαμά, αποκάλυψε ότι ο γιος της γεννήθηκε με τυλιγμένο τον ομφάλιο λώρο, γύρω από το λαιμό του!

«Χαρούμενα τρίτα γενέθλια στον μικρό μου Rafael! Πάντα συγκινούμαι όταν τα παιδιά μου έχουν τα γενέθλιά τους... αλλά κοιτάζοντας πίσω στο ταξίδι του Rafa... σοκάρομαι λίγο περισσότερο απ' ό,τι συνήθως. Γεννήθηκε με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο στο λαιμό του και δεν έκλαιγε. Πέρασε μερικές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Ήταν τόσο δύσκολο και συνάμα τρομακτικό, αλλά γύρισε κοντά μας στο σπίτι τελείως υγιής. Δείτε πόσο μεγάλωσε το μικρό μας αγόρι... Τώρα μου λέει ότι είναι άνδρας! Χρόνια πολλά στο μικρό μας αντράκι λοιπόν!», σχολίασε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Hilaria Baldwin.

Η Hilaria και ο Alec Baldwin πρόσφατα έγιναν για τέταρτη φορά γονείς και μαζί έχουν επίσης τον Leonardo Ángel Charles, 20 μηνών, τον Rafael Thomas, 3 ετών και την Carmen Gabriela, 4½ ετών. Ο Alec έχει ακόμη μια κόρη, την 22χρονη Ireland Baldwin, από τον πρώην γάμο του με την ηθοποιό Kim Basinger.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved