Το Mom Makeover® ήρθε στην Ελλάδα

H πρώτη απόλυτα εξειδικευμένη κλινική ολιστικής αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, ήρθε και στην Ελλάδα!

Το Mom Makeover® ήρθε στην Ελλάδα

Το Mom Makeover® είναι ένα “one stop shop” για τη νέα μαμά, η οποία θέλει να αποκαταστήσει το σώμα, τη γεννητική περιοχή, ακόμα και το πρόσωπό της, εξαλείφοντας τα σημάδια που άφησε ο τοκετός.

Μία ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων , Δερματολόγων και Ψυχολόγου, με επικεφαλής τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία, καταρτίζουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο, που περιλαμβάνει επεμβατικές και μη επεμβατικές λύσεις, για την ολοκληρωμένη αποκατάσταση του σώματος, του στήθους και της γεννητικής περιοχής της γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στο Mom Makeover® η μητέρα μπορεί να υποβληθεί σε μία πληθώρα επεμβάσεων που ενδεχομένως να έχει ανάγκη, όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό, ενώ μπορούν ακόμα να εξαλειφθούν οι ραγάδες σε κοιλιά και στήθος ή οι πανάδες που δημιουργούνται στο πρόσωπο, λόγω των ορμονικών διαταραχών της εγκυμοσύνης.

Ταυτόχρονα, διατίθεται μία πληθώρα μη επεμβατικών λύσεων, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών και αισθητικών προβλημάτων, που εκτείνονται από την επαναφορά του ιδανικού βάρους μετά τον τοκετό και την αντιμετώπιση της αυξημένης τριχοφυΐας, λόγω αλλαγής του ορμονικού προφίλ της γυναίκας, έως τη μη χειρουργική αντιμετώπιση της ακράτειας πρώτου βαθμού, που παρατηρείται συχνά μετά τον τοκετό, με την επαναστατική μέθοδο Vagitense.

Η σύγχρονη μαμά δεν χρειάζεται πια να αναζητά 2 ή και 3 διαφορετικούς γιατρούς, για να αποκαταστήσει το σώμα της μετά τον τοκετό. Το Mom Makeover® συγκέντρωσε όλες τις ειδικότητες και όλες τις θεραπείες που χρειάζεται σε έναν πλήρως εξειδικευμένο χώρο, όπου δημιουργείται το εξατομικευμένο πλάνο και το πρωτόκολλο επαναφοράς της γυναίκας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.mommakeover.gr / www.ananeosi.gr / www.nikosnaoum.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved