Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ με τα παιδιά της από το τριήμερο στα Άχλα (pics)

Χωρίς αμφιβολία, οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ με τα παιδιά της από το τριήμερο στα Άχλα (pics)

Στην Άνδρο και στα αγαπημένα της Άχλα, πέρασαν η παρουσιάστρια και η οικογένειά της, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Και η Ελένη Μενεγάκη, που δεν μας έχει συνηθίσει η αλήθεια είναι, δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες από τα Άχλα με απόλυτες πρωταγωνίστριες της δύο μικρότερες κόρες της, Βαλέρια και Μαρίνα.

Οι δύο αδελφές απόλαυσαν τη θάλασσα, αλλά και τις βόλτες στη φύση, κάνοντας τις δικές τους μικρές εξερευνήσεις. Και η διάσημη μαμά τους ήταν εκεί για να τις απαθανατίσει. Κι έχουμε να πούμε ότι οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram ήταν η μία καλύτερη από την άλλη, ενώ οι περισσότεροι followers της σχολίασαν την τρυφερή σχέση, που έχουν οι δύο αδελφούλες.

Μάλιστα, η τούλινη φούστα της μικρής Μαρίνας «έκλεψε» τις εντυπώσεις, ενώ όπως σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη σε μία διαδικτυακή της φίλη, ήταν επιλογή της 3χρονης κόρης της να την φορέσει.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη και μπορείτε να τις δείτε στην παρακάτω photo gallery.

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η ερώτηση των παιδιών της που την έφερε σε δύσκολη θέση!

Η Θεοδωρίδου στέλνει μήνυμα στην Ελένη: «Πού είναι ο βαφτισιμιός μου; Τον ψάχνω»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved