H Μαρία Λουίζα Βούρου είναι έγκυος - Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της

Τελικά το νέο επιβεβαιώθηκε και η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι έγκυος!

H Μαρία Λουίζα Βούρου είναι έγκυος - Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της

Αν και φήμες μόνο υπήρχαν από τον Απρίλιο του 2018, σήμερα ο πατέρας της γνωστής παρουσιάστριας, Γιάννης Βούρος, επιβεβαίωσε το νέο στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», με την Κατερίνα Καινούριου.

Όλους αυτούς τους μήνες η Μαρία Λουίζα κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και καταλαβαίνουμε απόλυτα τους λόγους. Όλες οι γυναίκες και δη όσες έχουμε γίνει μανούλες, γνωρίζουμε ότι οι πρώτοι μήνες είναι σημαντικοί τόσο για την έγκυο όσο και για το μωρό.

Εξάλλου, πρόκειται για ένα τόσο υπέροχο, γλυκό και χαρμόσυνο γεγονός που μια γυναίκα θέλει να μοιραστεί μόνο με τους οικείους της. Αυτό έκανε και η Μαρία Λουίζα Βούρου όλους αυτούς τους μήνες.

Πώς όμως κατάφερε να κρύψει την κοιλίτσα της (και μάλιστα με επιτυχία) όλους αυτούς τους μήνες; Εμείς μπήκαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και βρήκαμε τις φωτογραφίες που δημοσίευε. Σε κάποιες (αν προσέξετε καλά) διακρίνεται ελαφρώς η φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ σε κάποιες άλλες οι στιλιστικές της επιλογές είναι τόσο προσεγμένες που την κρύβει εντελώς.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου, εκτός από παρουσιάστρια στην εκπομπή «Όλα καλά» είναι και blogger στο Νο1 γυναικείο site Queen.gr, όπου δίνει συμβουλές μέσα από το προσωπικό της MLVLOG για θέματα που αφορούν τη διατροφή, τη γυμναστική, την ομορφιά και γενικότερα την ευεξία για να νιώθουν καλά οι γυναίκες με τον εαυτό τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery της φωτογραφίες από το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved