Η Khloe Kardashian μας δείχνει το κορμί της λίγο μετά τη γέννα

..και απαντά στους επικριτές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Η Khloe Kardashian μας δείχνει το κορμί της λίγο μετά τη γέννα

Ένας μήνας πέρασε περίπου από την ημέρα που έφερε στον κόσμο η Khloe Kardashian το υγιέστατο κοριτσάκι της, την True. Όπως όλα δείχνουν η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε να αφήσει πίσω της την δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης καθώς και την απιστία του συντρόφου της, και να επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

Η Khloe, μέσα από τις φωτογραφίες που επέλεξε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Snapchat, μας έδειξε ότι δεν επέστρεψε μόνο στην καθημερινότητά της αλλά και στην φυσική της κατάσταση.

Αναρτώντας φωτογραφίες με κολάν και αθλητικό μπουστάκι, η όμορφη Kardashian άφησε άναυδους τους φαν της που δε μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα επέστρεψε στις παλιές της αναλογίες.

Παράλληλα, αυτές οι δημοσιεύσεις της αποτέλεσαν και μια απάντηση στους επικριτές της που την θέλουν ως νέα μαμά να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την μικρή της κόρη. Η Khloe χαρακτηριστικά είπε : "Το γεγονός ότι έχω παιδί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω πράγματα που αγαπώ. Μου αρέσει να γυμνάζομαι και να βάζω το μυαλό μου σε τάξη".

Δείτε τις φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί..

Διαβάστε επίσης

Khloe Kardashian: Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της, έναν μήνα μετά τη γέννησή της

Δεν πρόλαβε να γεννηθεί η κόρη της σταρ και ήδη έχει δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Khloe Kardashian: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved