«Η κόρη μου μεγαλώνει» - Η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της

.. και δείχνει άκρως ευτυχισμένη

«Η κόρη μου μεγαλώνει» - Η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της

«Έκπληξη! Αν αναρωτιέστε γιατί είμαι απούσα από τα social media μου τον τελευταίο καιρό, είναι γιατί δεν ένιωσα ποτέ πιο χάλια και άρρωστη. Ήταν το πιο ενοχλητικό και κουραστικό τρίμηνο από όλες μου τις εγκυμοσύνες», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο της η διάσημη ηθοποιός όταν μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Πολλές ήταν οι φορές που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της είχαν προσάψει μια νέα εγκυμοσύνη μέχρι που πριν από τρείς μήνες μας το ανακοίνωσε επίσημα και η ίδια. Ο λόγος για την ήδη μαμά Kate Hudson που ετοιμάζεται να υποδεχθεί την κόρη της στα 39 της χρόνια. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε χθες φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη της κοιλίτσα στην οποία δεσπόζει ένα φιλί από κόκκινο κραγιόν.

katehudson 32135670 1919604848070896 8228037731356246016 n

Η Kate Hudson παντρεύτηκε τον Chris Robinson, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Black Crowes, στις 31 Δεκεμβρίου 2000. Έζησαν μαζί μέχρι το 2006 ενώ δύο χρόνια πριν χωρίσουν απέκτησαν τον γιο τους Ryder Russell Robinson. Το 2011 αποκτά τον δεύτερό της γιο Bingham Hawn Bellamy, με τον Matt Bellamy και μέσα στο 2018 αναμένεται να συμπληρώσει την ευτυχία της με την κόρη που περιμένει με τον Danny Fujikawa.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει.

Δείτε ακόμα:

Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του με τον πιο γλυκό τρόπο (pics)

Blake Lively - Ryan Reynolds: Οι διάσημοι γονείς έχουν έναν και μόνο κανόνα για τα παιδιά τους

Sunny Μπαλτζή: Το συγκινητικό «αντίο» στον παππού της κόρης της, Χάρρυ Κλυνν

Αυτοί είναι οι γιοι του Νίκου Χατζηνικολάου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved