Blake Lively - Ryan Reynolds: Οι διάσημοι γονείς έχουν έναν και μόνο κανόνα για τα παιδιά τους

«Δεν αφήνουμε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις να κυριαρχούν στη ζωή μας και επιδιώκουμε να είμαστε όσο πιο ενεργοί γονείς γίνεται».

Blake Lively - Ryan Reynolds: Οι διάσημοι γονείς έχουν έναν και μόνο κανόνα για τα παιδιά τους

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively που είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια, βρίσκονται αφοσιωμένοι στις δύο τελευταίες πολυαναμενόμενες ταινίες τους, Deadpool 2 και A Simple Favor αντίστοιχα. Η επιτυχημένη τους επαγγελματική πορεία και η καριέρα τους, βέβαια, δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην ανατροφή των δύο τους παιδιών η οποία κρύβει –όπως λένε- το κλειδί της επιτυχίας.

«Δεν αφήνουμε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις να κυριαρχούν στη ζωή μας και επιδιώκουμε να είμαστε όσο πιο ενεργοί γονείς γίνεται. Τόσο εγώ όσο και η Blake προερχόμαστε από μεγάλες οικογένειες και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας το πιο ζεστό και ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσουν» δήλωσε ο Ryan σε συνέντευξή του.

tmp QO3fdV ed371060dd8b8be2 GettyImages 630421464

Από τότε που έγινε γονιός ο Ryan αποκάλυψε ότι έχει αλλάξει η οπτική του απέναντι στη ζωή «Είναι υπέροχο. Το να είσαι γονιός προϋποθέτει να σταματήσεις να ασχολείσαι με μικρά πράγματα και να εστιάζεις σε αυτά που έχουν πραγματικά νόημα στη ζωή» είπε.

Και ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι. Αυτό δεν είναι το κλειδί της ευτυχίας; Δείτε φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved