David και Victoria Beckham: Είναι το πιο στιλάτο ζευγάρι της showbiz και με αποδείξεις

Κάθε κοινή τους εμφάνιση είναι και ένα μάθημα κομψότητας!

David και Victoria Beckham: Είναι το πιο στιλάτο ζευγάρι της showbiz και με αποδείξεις

Σχεδόν 20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η πάλαι ποτέ Spicy girl Victoria Adams, ερωτεύτηκε τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, David Beckham. Και από την αρχή που μας «συστήθηκαν» ως το νέο σούπερ hot ζευγάρι, φρόντισαν να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα celebrity ζευγάρια της εποχής. Δυνατό τους σημείο; Η εμφάνιση τους.

Εκείνος όμορφος, εκείνη επίσης όμορφη αλλά με μία «ξινίλα», που όμως την έκανε (και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα) να ξεχωρίζει. Και οι δυο τους λάτρεις της μόδας, δίνοντας μεγάλη σημασία στην εμφάνισή τους. Και, όπως καταλαβαίνετε, μόλις έγιναν ζευγάρι ένωσαν συγχρόνως και τις δυνάμεις τους στη μόδα. Είκοσι χρόνια, τώρα, και σπάμε το κεφάλι μας να θυμηθούμε, αν σε κάποια δημόσια εμφάνισή τους μας απογοήτευσαν. Αλλά δεν μας έρχεται κάτι στο μυαλό.

david victoria beckham 1

Ίσως, γιατί δεν έχει συμβεί αυτό; Ενδεχομένως. Άλλωστε, οι Beckham όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τις υπέρκομψες εμφανίσεις τους, δημιουργούν και τάσεις και ουκ ολίγες φορές, ο κόσμος έχει αντιγράψει το στυλ που πλάσαραν. Κυρίως, εκείνο του David Beckham, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ένας σταρ, ένα «είδωλο» και ας πάει καιρός από τότε, που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Και ως ένα «είδωλο της μόδας» τον αντιμετωπίζουν όλοι, γι’ ακόμη μία φορά, μετά την εμφάνισή του στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, όπου παρέδωσε μαθήματα στυλ!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, κάποιες από τις κοινές εμφανίσεις του ζεύγους, που δεν περνάνε απαρατήρητες, μαζί και με την τελευταία στον πριγκιπικό γάμο.

Διαβάστε επίσης

Γάμος πρίγκιπα Harry - Meghan Markle: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που «έκλεψαν» την παράσταση

David και Victoria Beckham: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved