Kim Kardashian: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν - Ήταν άλλος άνθρωπος

«Δεν άκουσα, πώς είπατε, συγνώμη κυρία μου, ποια είστε»;

Kim Kardashian: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν - Ήταν άλλος άνθρωπος

Βλέποντας παλιές φωτογραφίες της Kim Kardashian, μας έρχεται παραφρασμένο ο στίχος του γνωστού τραγουδιού. Γιατί, πραγματικά η απόλυτη ριάλιτι σταρ, πριν μπει στη ζωή της η δημοσιότητα, ήταν ένας άλλος άνθρωπος! Την βλέπεις και σε κάποιες από αυτές δεν την αναγνωρίζεις.


https://www.instagram.com/p/Bi7NvFaFbxC/

Είναι ή δεν είναι η Kim Kardashian; Είναι, αλλά εντελώς αλλαγμένη, χωρίς τις σημερινές καμπύλες, και τις αισθητικές παρεμβάσεις, έχοντας μία φυσική ομορφιά. Γιατί, δεν γνωρίζουμε αν η σημερινή εικόνα της σας αρέσει, όμως, σίγουρα στα νεανικά της χρόνια, τότε που ήταν η άγνωστη κόρη ενός μεγαλοδικηγόρου, ήταν ένα όμορφο και δροσερό κορίτσι. Όχι ότι τώρα, δεν είναι όμορφη.


https://www.instagram.com/p/BijsuE8lCUg/



Η ριάλιτι σταρ, συχνά πυκνά, ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του παρελθόντος. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της από την εποχή που ήταν μαθήτρια σε Καθολικό σχολείο (ναι, όπως το διαβάσατε) και τα likes ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια likes!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία της μαθήτριας Kim Kardashian, αλλά και άλλες παλαιότερες, που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Δέκα διάσημες μαμάδες κάνουν ειλικρινείς αποκαλύψεις για τις εγκυμοσύνες τους

Tribute στην οικογένεια της Kim Kardashian και του Kanye West μετά τον ερχομό της κόρης τους (pics)

Αρετουσάριστη και αρκετά αδυνατισμένη. Δες την Kim Kardashian με τα απολύτως απαραίτητα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved