Είναι επίσημο! Η Chrissy Teigen γέννησε το δεύτερο παιδί της

Έκπληξη! Πριν μερικές ώρες και σχεδόν ένα μήνα πρόωρα έγινε για δεύτερη φορά μαμά!

Είναι επίσημο! Η Chrissy Teigen γέννησε το δεύτερο παιδί της

Η Chrissy Teigen εδώ και μερικές ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Μαζί με τον σύζυγό της John Legend υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους και ναι, είναι γιος!

Η 32χρονη ανακοίνωσε ότι έγινε για δεύτερη φορά μαμά πριν μερικές ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Κάποιος είναι εδώ!!!!!!!!!!!!!!!», έγραψε στο twitter κάνοντας τους φαν της να τρελαθούν από ευτυχία!

twitter teigen

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες ούτε έχει κάνει κάποιο ποστ στο Instagram για αυτό και όλοι περιμένουν πώς και πώς όχι μόνο τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση του μικρούλη!

Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της, περίμεναν να γνωρίσουν τον μικρό τους γιο τον Ιούνιο, αλλά έκανε την έκπληξη και ήρθε λίγο πρόωρα στη ζωή τους.

Τον Νοέμβριο η σταρ είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

chrissyteigen 30946295 1507143296079338 1476576839735443456 n

Η Chrissy ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της και στο παρελθόν είχε μιλήσει για αυτό: «Ακόμη προσπαθούμε για αυτό. Το θέλω πολύ και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να το καταφέρω. Αυτό είναι το όνειρό μου. Θέλω να είμαι έγκυος για το υπόλοιπο της ζωής μου», εξομολογήθηκε, «Μάλλον όχι το υπόλοιπό της ζωής μου, αλλά το υπόλοιπο της γόνιμης ζωής μου. Οπότε θα δούμε!».

Η Teigen έχει μιλήσει αρκετές φορές για το ταξίδι που έκανε η ίδια και ο σύζυγός της για να καταφέρουν να συλλάβουν την 2 ετών Luna.

Η ίδια είχε υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση και επέλεξε το φύλο του μωρού της. Ήθελε κορίτσι... και απέκτησε κορίτσι. «Εγώ πήρα αυτή την απόφαση», είπε η Chrissy Teigen στο περιοδικό People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε, τον Φεβρουάριο του 2016, μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου μαγειρικής της. «Όχι μόνο περιμένω κορίτσι, αλλά επέλεξα να είναι κορίτσι. Το διάλεξα και είπα "Ας βάλουμε το κορίτσι!". Νομίζω ότι επηρεάστηκα από το γεγονός ότι ο John θα ήταν ο καλύτερος πατέρας σε ένα μικρό κορίτσι. Αυτό με ενθουσίασε. Με ενθουσίασε και μόνο η σκέψη... να τον δω με ένα μικρό κορίτσι. Νομίζω ότι αξίζει ένα μικρό κορίτσι. Νομίζω ότι αξίζει αυτό το δεσμό», είπε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

chrissyteigen 31905440 1695187583905939 5636983407352217600 n

Η επιλογή του φύλου του μωρού είναι δυνατή μέσω της προεμφυτευτικής γενετικής διαλογής (PGS) ή της προεμφυτευτικής γενετικής διάγνωσης (PGD). Μερικές κλινικές γονιμότητας προσφέρουν αυτή την επιλογή μαζί με τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Για τον παραπάνω λόγο λοιπόν δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Να σας θυμίσουμε τον Ιανουάριο, που είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια των βραβείων 28th Annual Producers Guild Awards, η Teigen είπε με ένα χαμόγελο. «Ένα αγόρι είναι στα σχέδιά μας, σίγουρα!».

Αγόρι ήθελε και αγόρι απέκτησε! Να τους ζήσει!

Διαβάστε επίσης:

Τρελαθήκαμε! Έτσι κάνουν μπάνιο με το μικρό της αγγελούδι

Η Chrissy Teigen μόλις φόρεσε το πιο ωραίο ανοιξιάτικο maternity look

Μαγειρεύοντας με την κόρη της λίγο πριν γεννήσει (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved