Τέταρτο παιδί για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton;

Μήπως βιάζονται λίγο;

Τέταρτο παιδί για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton;

Ο Πρίγκιπας William και η Δούκισσα Kate υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί στις 23 του προηγούμενου μήνα. Η πενταμελής, πλέον, οικογένεια απαρτίζεται από τον George, την Charlotte και τον νεογέννητο Louis που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία του Παλατιού. Ή μήπως όχι; Μήπως τελικά το βασιλικό ζεύγος επιθυμεί άλλο ένα παιδί;

Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα του Cambridge υπέφερε στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της από μια σοβαρή επιπλοκή της κύησης γνωστή ως υπερέμεση της κύησης ή κακοήθεις έμετοι της κυήσεως (hyperemesis gravidarum). Πρόκειται για μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού κάτι που βέβαια δεν την εμπόδισε να προχωρήσει και σε μια τρίτη κύηση.

e2da95a23f1daf674140870b1722be7a

Παράλληλα, πολλοί πιστεύουν ότι το βασιλικό ζεύγος και ιδιαίτερα ο Πρίγκιπας William, θα ήθελε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά του. «Το όνειρό του είναι να μιμηθεί την γιαγιά του, αποκτώντας τέσσερα παιδιά. Μακάρι το τέταρτο να είναι κορίτσι» ανέφεραν πηγές του Παλατιού.

Την ίδια ώρα άλλη πηγή δήλωσε «Το βασιλικό ζεύγος δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του. Ανέκαθεν ήθελα να αποκτήσουν τρία παιδιά και τώρα προσπαθούν να απολαύσουν κάθε στιγμή δίπλα τους. Η Kate ανέκαθεν έλεγε ότι θέλει ένα τρίτο παιδί σύντομα και τώρα το κρατάει στην αγκαλιά της. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ..»

Για να δούμε!

Δείτε ακόμα:

10 celebrities που αποφάσισαν να υιοθετήσουν παιδιά

Διάσημες μαμάδες που κάνουν μαμαδίστικα πράγματα με τα παιδιά τους (pics)

H Gwyneth Paltrow δημοσιεύει για πρώτη φορά γυμνή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved